A&T Bank 4’te 4 Yaptı...

A&T Bank 4’te 4 Yaptı...
09.11.2015

A Grubunda oynanan maçta A&T Bank ile Net Holding takımları karşı karşıya geldi. A&T Bank dördüncü karşılaşmasından da 3 puanla ayrılan takım oldu.

Maçtan Dakikalar;

3' (A&T Bank) Can Eser Tayfur orta sahadan sağ çapraza indi yerden kalecinin soluna attığı sert şutunu kaleci son anda kornere çeldi.

8' (A&T Bank) Orta saha yayında Hakan Çeliksoy sağ çapraza attığı ara pasla buluşan Zafer Tunca yerden çok sert vurdu ve topu kalecinin solundan ağlarla buluşturdu (1 – 0).

9' (Net Holding) Oğuzhan Bozkurt orta sahadan sola yakın bir noktadan ceza sahasına attığı ara pasta Ersin Muhaciroğlu plase vuruşla topu ağlarla buluşturdu (1 – 1).

19' (Net Holding) Serkan Şen sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan kullandığı sert vuruşta kalecinin soluna attığı sert şutu kaleci son anda kornere çeldi.

27' (A&T Bank) Zafer Tunca orta sahaya yakın bir noktadan çok sert vurdu ve top sağ 90'a yöneldi fakat kaleci son anda topu kornere çeldi.

29' (A&T Bank) Kaleciden seken topa Zafer penaltı noktasından kalecinin soluna attığı plase vuruşla topu ağlarla buluşturdu (2 – 1).

40' (Net Holding) Serkan Şen ile Ersin Muhaciroğlu verkaç yaptıktan sonra kaleyi karşıdan gören noktadan çok sert vurdu top az farkla auta çıktı.

47' (Net Holding) Defanstan seken topla ceza sahasında buluşan Serkan topa çok sert vurdu top az farkla auta çıktı.

50' (A&T Bank) Erol Orhan'nın kullandığı kornerde Hakan Çeliksoy defanstan seken topla buluştu kalecinin soluna çok sert attığı şut ağlarla buluştu (3 -1).

 

Diğer Fotoğraflar