arÇELİK gibi!

arÇELİK gibi!
04.11.2013

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi çeyrek finale kalma mücadelesinde Arçelik, Samsung ile oynağı karşılaşmada istediğini 6 golle aldı.

Maç her iki takımın karşılıklı ataklarıyla başladı. İlk yarının büyük bölümündeki kora kor mücadele izleyenlere keyif verdi. Karşılaşmada dakikalar 20'yi gösterdiğinde ceza sahasına yapılan ortada Semih Güneş'in düzgün kafası ağlara gitti (1-0). Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Samsung takımı skoru eşitlemek, Arçelik skoru korumak adına sahadaydı. 30. dakikaya gelindiğinde Arçelik takımında ilk golün sahibi kaptan Semih Güneş rakipten kaptığı topa sert vurdu top ağlarla buluştu (2-0). 39. dakikada günün başarılı ismi Semih Güneş Necmettin Levent Çakır'ın pasında kendisinin ve takımının 3. golüne imzasını koydu. Bu golden yalnızca bir dakika sonra Cenk Aydın sol kanattan ortaladı Necmettin Levent Çakır topu filelerle buluşturdu (4-0). Cenk Aydın sol kanatta buluştuğu topu çaprazdan kaleye gönderdi (5-0). Arçelik takımında son gol Serkan Karadeniz'in uzun pasında Hakan Deveci kafayla ağlara gönderdi (6-0). Bu sonuçla Arçelik adını çeyrek finale yazdırarak çeyrek finalde Halkbank ADK'nın rakibi oldu.