Vodafone 3-1 Unilever

Vodafone 3-1 Unilever
12.10.2024

Maç karşılıklı sayılarla başladı, Şermin’in etkili servisine karşılık Lal’dan geldi (4-3). Kırımızı öne geçtikten sonra farkı açarak 16-10 getirdi, Uniliver ilk molasını aldı. Uniliver maça ortak olmaya çalışsa da Vodafone farkın kapanmasına izin vermedi ve seti 25-16 kazandı. 

İkinci setin başında yine karşılıklı sayılar izledik. Zeynep Duru’nun savunması sonrası kazanılan sayı Vodafone adına güzel anlardan biriydi. Unilever Deniz öne geldikten sonra hareketlendi, Gizem’in akıl dolu plasesini aynı bölgeden bu sefer Cancu çevirdi ve yine Vodafone sayısı oldu. Bu kırılma anından sonra Kırmızı farkı açtı (7-3). Unilever iyi savunma yaparak maça tutunmaya çalıştı ancak Vodafone sayılarına devam etti. Alara’nın sımacı ile skor 20-12 oldu. Vodafone ikinci seti de kazandı (25-17).

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı skor 3-3  Cansunun smacı ile skor 6-5 getirdi  Unilever karşılık verse de Lal servis sayısı ile farkı açamaya başladı (9-6). Zeynep Duru’nun savunma performansı karşısında Unilever dörtten Şermin’le zorlamaya devam etti (15-12).  Lal’ın auta giden vuruşu sonrası fark bire indi. Şermin bu sefer etkili serviler attı eşitlik oldu (15-15). Üst üste yapılan hücum hataları ve Unilever’in savunma performansı momentumu Unilever’e çevirdi (18-22). Gizem arka alandaki boşluğu iyi gördü (18-23). Ardından Bengisu ace yaptı (18-24). Zeynep Duru seriyi sonlandırdı. Önce Lal’in ace sayısı, ardından Zeynep’in plasesi ve tekrar Lal sahnede fark ikiye indi, Unilever nefes almak için mola dedi (22-24). Uzun rally sonunda Vodafone savunmasının direk dibinden çevirdiği top Unilever sahasına düştü (23-24). Darina plaseyi gönderdi set sona erdi (23-25).

1-1’den sonra servise gelen Şermin’in farkın açılmasında önemli rol oynadı (1-7). Mola işe yaradı ve seri sona erdi. 3 sayılık Vodafone serisinin ardından Unilever kaçtı, Vodafona yakalamaya çalıştı (6-9). Alara-Zeynep işbirliğiyle skora denge geldi (9-9). Öne geçen Vodafone farkı açınca Unilever erken mola kullandı (11-9). Lal’in etkili servisleri devam ederken Vodafone ön oyuncuları avantaj topları iyi değerlendirendi (13-9). Lal üst üste 8 kez hatasız servis kullandı. Unilever aradığı sayıyı buldu. Bu sefer Vodofone farkı koruma çabasına girdi (15-13). Unilever farkı bire indirdi ancak beraberlik gelmedi. Ardından yaşanan basit hatalar ve Vodafone’un dikkatli oyunuyla skor 19-14’e taşındı. Zeynep’in üst üste servileriyle set ve maç sona erdi (25-15).

Fotoğraf Galerisi