Vodafone 3-0’la

Vodafone 3-0’la
14.01.2012

İkinci turda TAV Havalimanları yla karşılaşan Vodafone maçtan 3-0 galip gelerek çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. İstediği oyunu sahaya yansıtamayan TAV Havalimanları turnuvaya veda etti.

Maç dengede başladı ve 6-6'ya kadar beraberlik yaşandı. Mete Eröz'ün iki etkili servisiyle Vodafone ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Mola sonrası fark açıldı. Özgür Toraman'nın smaçlarına blokta zorlanan TAV Havalimanları ikinci teknik molaya 16-9 geride girdi. Vodafone istediği oyunu sürdürünce maçta 1-0 öne geçti (25-13).

İkinci sette de ilk sette olduğu gibi ilk teknik mola 8-6 Vodafone üstünlüğüyle geçildi. File önünde Türker Karabat ve Özgür Toraman'ın smaçlarıyla skor 12-7'ye taşındı. İkinci teknik molaya 16-9 önde giren Vodafone Türker Karabat'ın TAV Havalimanları sahasına bıraktığı plasesiyle seti 25-15 kazanarak çeyrek final için büyük avantaj yakaladı.

Oyunun başından buyana bloklarla Murat İpek'i durdurmayı başaran Vodafone üçüncü sette de oyunun kontrolünü ele aldı. Teknik molalara 8-5 ve 16-7 Vodafone üstünlüğüyle girildi. Senem Türker'in etkili servisleri ve Türker Karabat'ın üst üste kazandırdığı smaç sayılarıyla Vodafone seti 25-11 maçı da 3-0 kazanarak çeyrek finale yükselen takım oldu.