Turkcell 0-3 QNB Finansbank

Turkcell 0-3 QNB Finansbank
06.10.2024

Maç karşılıklı sayılarla başladı (3-3). Canan’ın sayısıyla öne geçen QNB Finansbank farkı açmaya başladı. QNB Finansbank istekli ve motive oyununu tüm salona hissterirken Turkcell ise alışılmışın dışında bir oyun ortaya koydu. Skor 5-14’e kadar geldi. Sinem’e savunma yapmakta zorlanan Turkcell sete giremedi ve QNB Finansbank hırslı oyunuyla ilk seti bitirdi (13-25).  

Canan’nın servisleri, Hayriye’nin plasesiyle setin başında farkı yakalayan QNB Finansbank temposunu sürdürdü. Turkcell Gözde’nin yokluğunda file üzerinde oyun kurmakta zorlandı. Eski fomasına kavuşan Esin ve İlke de gününde olmayınca Turkcell sayı üretemedi. Bahar yıllardır takımdaymış gibi QNB Finansbak’a katkı sağlarken fark giderek açıldı. QNB Finansbank  ikinci seti domine ederek kazandı (8-25).

Turkcell üçüncü sette toparlandı ancak QNB Finansbank’ın maçı bırakmaya niyeti yoktu. Turkcell setin başında 3-2 öne geçmeyi başardı. Karşılıklı pozisyon ve file hataları sonunda skor 6-5’e geldi. Ardından bir çok defa üstünlük el değiştirdi ve beraberlikler yaşandı.11-12 sonrası Hayriye’nin serviste olduğu bölümde QNB Finansbank farkı açmaya başladı, Turkcell mola aldı (11-14). Turkcell pes etmedi 17. Sayıda yakaladı. Qnb Finansbank son virajı önde döndü (19-22). Sinem’in iki servisine Turkcell iyi manşet alamadı ve QNB Finansbank lige 3 puanla başladı (20-25).

Fotoğraf Galerisi