Turkcell 0-3 Eczacıbaşı

Eczacıbaşı puanını 8’e yükselterek grup ikinciliği için büyük avantaj elde etti.

Turkcell 0-3 Eczacıbaşı
26.10.2024

Maça Eczacıbaşı’nın servisi ile başlandı, karşılıklı sayılarla skor 1-1 oldu. 2-2’den sonra kaptan Merve servise geçtikten sonra hatasız 7 servis attı, Eczacıbaşı ön oyuncuları da avantaj toparı iyi değerlendirdi ve skor 2-9 olunca Turkcell molaya gitti. Gözde’nin serviste olduğu bölümde bu sefer Turkcell hareketlendi, İlke dörtten smaç ve plaseyle üst üste sayılar buldu (8-14). Kaçan servis sonrası Eczacıbaşı skoru 8-17 yapınca Alen Narsüz ikinci molayı istedi. Setin sonlarına doğru Nurselin üst üste etkili serviler attı, Ece ortadan hücumla seti noktaladı (9-25). 

1-1’den sonra yine Merve servise geçti. Elif Ece de avantaj topları sonlandırdı ve skor 1-7 oldu. Turkcell Ceylan ve Esin’nin yokluğunu hissederken İlke ve Gözde’yle karşılık vermeye çalıştı. Çağla’dan da verim alan Eczacıbaşı takım olarak çok iyi savunma yaparken Ezgi’nin kusursuz servis performansıyla oyun üstünlüğünü setin sonuna kadar devam ettirdi (2-25). 

Üçüncü sette de Eczacıbaşı 2-3’ten sonra benzer oyunu sergiledi. Hucüm ve servislerde hatalı manşetler gelince Turkcell oyuna giremedi. Setin sonlarına doğru Turkcell toparlandı ancak oldukça motive olan Eczacıbaşı oyunu istediği gibi yönlendirerek puanını 8’e çıkardı (14-25).

Fotoğraf Galerisi