Sıralama Değişmedi

Sıralama Değişmedi
07.04.2014

D grubunun ilk maçında Turkcell ve Arkas Marport grup liderliği için sahaya çıktılar. Turkcell iki defa öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı. Arkas Marport ikinci yarıda daha etkili oynadı. İki takımda sahadan birer puanla ayrıldı ve gruptaki sıralama değişmedi.




Maçtan Dakikalar

12' (Turkcell) Sağ taraftan gelişen atakta Zafer Uysal ön direğe kadar topu sürekledi. Pası alan Burhan Karasu defans oyuncularının müdahalesiyle karşılaştı.
16' (Turkcell) Sol kanattan gelişen atakta Çağatay Özkan'ın attığı orta Zafer Uysal ile buluştu. Uysal topu bekletmeden kalecinin üzerinden vurduğu kafa vuruşuyla topu ağlarla gönderdi (1-0).
25' (Arkas Marport) Sol kanattan gelişen atakta Erkan Kurtul orta sahada bulunan Yusuf Onacak'a pasını aktardı. Yusuf'un ceza sahasına girmeden sert şutunu Murat Kaan iki hamlede kontrol etti.
32' (Arkas Marport) Orta sahada verkaçlarla içeriyi girildi. Sefa Çırakoğlu sağ çaprazdan arka direğe topu göndererek durumu eşitledi (1-1).
39' (Turkcell) Sağ kanattan gelişen atakta Aycan Tezer yakın direğe kadar inerek Burhan'a topunu aktardı. Burhan Karasu'nun ayak içi vurduğu top önce kale direğine daha sonra da ağlarla buluştu (2-1).
42' (Arkas Marport) Sol kanattan gelişen atakta Erkan Kurtul'un açtığı ortada topla buluşan Yusuf Onacak kalecinin sağ tarafına güzel bir şutla durumu 2-2 yaptı.
 

Maçın Yıldızları: Sefa Çırakoğlu (Arkas Marport) | Zafer Uysal (Turkcell)


Arkas Marport 2 2 Turkcell
16'  Zafer Uysal (Çağatay Özkan)
Ahmet Yıldız  20'
Sefa Çırakoğlu  32'
Ahmet Yıldız - Mustafa E. Filiz  38'
39'  Burhan Karasu (Aycan Tezer)
(Erkan Kurtul) Yusuf Onacak   43'
Sezer Ateş  46'
50' Sercan Tezel - Ali Cömert
59'  Gökce Bacdar - Mülayim Arslan
60'  Mustafa Tümöz