Ödüller Dağıtıldı

Ödüller Dağıtıldı
28.02.2012

Fonex Şirketler Voleybol Ligi nin 2011-2012 sezonu yapılan ödül töreniyle sona erdi. 5 Aralık 2011 ile 25 Şubat 2012 arasında oynanan 30 müsabaka sonunda dereceye giren takımlar ve bireysel ödülleri kazanan oyuncular haklı bir gurur yaşadı.


Dördüncü sezonun ödül töreni final maçının hemen ardından yapıldı. Ödül töreninde önce turnuvaya ev sahipliği yapan Bahçelievler Belediyesi Hasan Doğan Spor Salonu çalışanları adına tesis müdürü Şemsettin Özdemir'e, final maçı hakemi Serdar Nişacıoğlu'na ve tüm hakemlerimiz adına TVF İl Temsilcisi Aydın Yolaç'a plaket takdim edildi.

Digiturk, Fonex Fair Play Ödülü'nü uluslar arası hakemimiz Serdar Nişancıoğlu'nun elinden aldı.  

Bireysel Ödüllerle Oyuncular Gururlandı
"voleybolunsesi.com En İyi Pasör Çaprazı"  her bölgede aynı başarıyla oynayabilen, aynı zamanda ligin en iyi smaçörlerinden biri olan Harun Işık seçildi. Işık, CEV Şampiyonlar Ligi maçına da voleybolunsesi.com'dan üç bilet kazandı.

"Allen Carr's En İyi Orta Oyuncu" Vodafone'dan Türker Karabat oldu ve Allen Carr's  Türkiye'den sigarayı bırakma semineri kazandı.

"S.O.S International En İyi Libero" zaman zaman pasör olarak çok iyi performans gösteren ve kadınlar liginde en iyi pösör seçilen Mercedes-Benz Türk'ten Nazlı Karteper'e gitti. Karteper S.O.S üyeliği kazandı ve hediyelerini Satış ve Pazarlama Sorumlusu Engil Yücel'den aldı.

"Lig Radyo En İyi Baş Smaçör" ödülünü Lig Radyo 12. Adam program sunucusu İlker Duralı verdi. Ödülü Mercedes-Benz Türk'ten Fatih Akşener kazandı ve süper lig maçına çift kişilik davetiye hakkı elde etti.

"Sportstv En İyi Pasör" Arçelik takımından, takımın değişilmez ismi Kürşad Yılmaz seçildi.

"British English En Değerli Oyuncu" unvanını Arçelik'in bir başka yıldız oyuncusu Gökçe Noyan kazandı. Noyan,a British English ingilizce kursu hediye etti.


Madalyalar Dağıtıldı
Turnuvayı dördüncü olarak tamamlayan Ravago Group, bronz madalya kazanan Vodafone, ikinci Mercedes-Benz Türk'e madalya ve plaketlerini Bahçelievler Belediyesi Kültür Müdürü Cemalettin Çelik takdim etti.

Şimdi sıra şampiyondaydı. Arçelik kupa ve madalyasını İlker Duralı'nın elinden aldı. Oyuncuların kupa sevinci ve yaşanan haklı gurur taraftarlarında katılmasıyla büyüdü.

Turnuvaya katılan tüm takımlara bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımıza, tüm seyircilere  ve Bahçelievler Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz...