Ödül Töreni

Ödül Töreni
06.05.2014

Lotto Şirketler Futbol Ligi Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Arçelik Kaptanı Levent Tunç Şampiyonluk kupasını eski milli futbolcu Ergün Penbe nin elinden aldı.

Önce bu yıl Süper Lig'de onsekiz, PTT Birinci Lig'de altı ve Türkiye Kupası'nda bir maça çıkan ve Lotto Şirketler Futbol Ligi final müsabakasını yöneten Süleyman Abay'a, Lotto Pazarlama Müdürü Suna Kayhan tarafından günün anısına bir plaket verildi. Süper Lig Hakemimiz Süleyman Abay tarafından eski milli futbolcu Ergün Penbe'ye Ömür Boyu Fair Play Ödülü takdim edildi. Ardından Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin en centilmen oyuncusu Oytunç Elbir'e (Red Bull) yine Galatasaray ve Süper Lig'in en centilmen oyuncusu Ergün Penbe tarafından Fair Play Ödülü takdim edildi. Şirketler Ligi'nin en önemli ödüllerinden biri olan "Fair Play" kupası Vodafone'un oldu. Kupayı Vodafone takımına Ergün Penbe verdi.

Lotto Şirketler Futbol Ligi Altın Karma"sına seçilen başarılı futbolcular, Lotto En İyi Kaleci, Lotto En İyi Defans, Lotto En İyi Orta Saha, Lotto Asist Kralı, Lotto En İyi Forvet ve British House Gol Kralı ödülü sahipleri plaketlerini Sabah Gazetesi Spor Yazarı Fatih Doğan'ın elinden aldılar ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Turnuvanın "En"leri ise şu oyunculardan oluştu;

Lotto En İyi Kaleci: Emre Arslan (PwC)

Lotto En İyi Defans: Aziz Aykırı (PwC)

Lotto En İyi Orta Saha: Alper Şen (Türkiye İş Bankası)

Lotto Asist Kralı: Zafer Uysal (Turkcell)

Lotto En İyi Forvet: Orhan Ken (Arçelik)

British English Gol Kralı: Eray Ertürk - 9 Gol (Garanti Bankası)

Altın Karma: Emre Arslan (PwC), Yusuf Hellaç (Türkiye Finans), Fatih Topçu (Arçelik), Aziz Aykırı (PwC), Ertürk Çalık (Arkas Marport), Birol Garip (Arçelik), Ahmet Çalışır (TEB), Alper Şen (Türkiye İş Bankası), Zafer Uysal (Turkcell), Orhan Ken (Arçelik), Eray Ertürk (Garanti Bankası)

 

Şampiyon Kupasını Aldı
Turnuvayı dördüncülükle tamamlayan Arkas Marport takımına gönderilen alkışların ardından Türkiye İş Bankası ve PwC bronz ve gümüş madalyalarını Sabah Gazetesi Spor Yazarı Fatih Doğan'ın elinden aldılar. Sıra sabırsızlıkla bekleyen şampiyon takıma geldi. Madalyalarını takan Kırmızı Beyazlılar, şampiyonluk kupası Ergün Penbe ve Fatih Doğan tarafından Arçelik kaptanı Levent Tunç'a teslim edildi.

Ödül alan takım ve sporcuları kutluyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sponsorlarımıza, İTÜ akademik ve idari kadrosuna, bizleri yalnız bırakmayan Lotto Pazarlama Müdürü Suna Kayhan ve Türk Sporu'nun değerli isimleri Ergün Penbe, Fatih Doğan ve Bilgehan Demir'e centilmenliği elden bırakmadan takımlarını destekleyen, turnuvaya renk katan tüm seyircilere teşekkür ediyoruz.

2015 sezonunda görüşmek dileğiyle...