Mercedes-Benz: 3 - Garanti Bankası: 0

Mercedes-Benz: 3 - Garanti Bankası: 0
31.01.2010

Mercedes-Benz Türk zorlu maçı kazanarak B Grubu nu ikinci sırada tamamladı.

Mücadele Mercedes-Benz Türk servisiyle başladı, Garanti Bankası ilk teknik molaya önde giren taraf oldu. İkinci teknik mola öncesi Mercedes-Benz öne geçmeyi başardı. Yaklaşık yirmibeş dakika süren mücadeleden galip ayrılan Mercedes-Benz Türk maçta 1-0 öne geçti (25-17)

Maçı izleyen voleybol severler ikinci sette de başa baş bir mücadele seyrettiler. Fark bir açılıp bir kapanırken Mercedes-Benz Türk seti 25-21 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

Maçta voleybolun yanı sıra Fair Play adına da çok güzel sahneler vardı. Bunlardan birinde Garanti Bankası takım kaptanı Doğa Oran lehlerine verilen sayının ardından, smaç sonrası dışarı çıkan topun parmaklarının ucuna değdiğini belirterek kritik mücadelede sayının rakip takıma yazılmasını sağladı.

Üçüncü seti de ilk sette olduğu gibi 25-17 kazanmayı başaran Mercedes-Benz Türk sahadan 3-0 galip ayrılarak ikinci sıradaki yerini korudu ve dördüncü olan Garanti Bankası'yla birlikte çeyrek finaldeki rakibini beklemeye başladı.

Mercedes - Benz Türk: Mustafa Yalçın, Ahmet Aydın, Erem Çakıroğlu, Fatih Akşener, Fatih Öncel, Işıl Abes, Mete Tanır, Melisa Metin, Özlem Engindeniz (Antrenör: Mustafa Yalçın)

Garanti Bankası: Doğa Oran (K), A. Gökhan Özkara, Aslı Koraltürk, Gökhan Aydın, Serhat Yılmaz, Uygar Altınyurt, Zeynep Gürkan, Buket Cankat, Burak Birsel, Kenan Yanık (Antrenör: Ercüment Pağda)

Setler: 25-17, 25-21, 25-17