Kazanan Hepsiburada.com

Kazanan Hepsiburada.com
07.04.2014

Hepsiburada.com ile Burgan Bank üçüncü sırayı almak için mücadele ettiler. Öne geçen Hepsiburada.com kalesini gole kapadı ve son maçında kazandığı üç puanla grup üçüncülüğü değişmedi. Burgan Bank ise grubunda dördüncü olarak bir üst tura çıktı.


Maçtan Dakikalar

5' (Burgan Bank) Sol çaprazda olgunlaşan atakta Tuğrul Yılmaz ceza sahası ön çizgisinde topla buluştu. Tuğrul topu kontrol edemeden kaleci topa sahip oldu.
 
8' (hepsiburada.com) Sağ kanatta hızlanan atakta Ramazan Akgün, Ömer Söylemez'e topu aktardı. Topu alan Ömer şık bir vuruşla takımının ilk golünü attı. (1-0).
 
21'(Burgan Bank) Sol kanatta olgunlaşan atakta topla buluşan Ali Samast ceza sahasına dripling atıp şut çekti. Top ön direğe yakın bir şekilde auta çıktı.
 
24'(hepsiburada.com) Burgan Bank'ın defasından topu çalan Serdar Giral, sol çaprazdaki Mehmet Ali Pala'ya pasını aktardı. Mehmet kaleciyi çalımladı ve topu çaprazdan ağlarla buluşturdu (2-0)
 
34' (Burgan Bank) Orta sahada top kaybını değerlendiren Burgan Bank ceza sahasına atılan pası Tuğrul Yılmaz'la buluşturmaya çalıştı. Fakat kaleci son anda açıldı ve ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.
 
41'(hepsiburada.com) Serdar kaleye yöneldiği sırada topu sağ çaprazdaki Harun Budama'ya aktardı. Harun topun gelişine sert bir şekilde vurdu. Ve durumu (3-0) yaptı.
 
48' (hepsiburada.com) Sağ korner çizgisinden kullanılan korner vuruşunda arka direğe yönelen top falso alarak kimseye temas etmeden ağlarla buluştu (4-0).


Maçın Yıldızları: Serdar Giral (hepsiburada.com)

 
hepsiburada.com 4 0 Burgan Bank
(Ramazan Akgün) Ömer Söylemez 8'
(Serdar Giral) Mehmet Ali Pala 24'
31'  Ömer Baycan - Can İnce
36' Emir Salih Kılıçkaya - Gürdal Bezaroğlu
(Serdar Giral ) Harun Budama 41'
 Mehmet Ali Pala 48'
Ramazan Akgün - Orhan Eroğlu 49'