Kazanan "Arçelik"

Kazanan "Arçelik"
14.04.2014

İlk yarının ortasında ve sonunda bulduğu golle devreye avantajlı giren Arçelik ikinci yarıda farkı üçe çıkardı. Bu sezon ligde en az gol yiyen takımlardan olan Arçelik turu geçerken, mücadeleci oyunu ile lig e renk katan Ravago ikinci turda turnuvaya veda etti.



Maçtan Dakikalar

11' (Arçelik) Birol Garip orta sahada topla buluştu. Ceza sahası içinde orta noktada pasını aktardı. Topla buluşan Kadir Yılmaz takımının ilk golünü attı (1-0).
 
26' (Arçelik) Birol Garip orta saha sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Kadir Yılmaz'ı topla buluşturdu. Kadir'in sert vuruşunu kaleci kornere attı. Kullanılan kornerde topa yükselen Orhan Ken güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi (2-0).
 
39' (Ravago) Erdi Söğüt topla buluştuktan sonra yaklaşık 30 metreden attığı şut direğin üstünden auta çıktı. 
 
42' (Arçelik) Orta saha gerisinden kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Birol sağ çaprazdan içeri girdi. Şutu önce yakın direğe daha sonra da uzak direğe yönelerek topu kaleye gönderdi (3-0).
 
48' (Ravogo) Erdi'nin yaptığı ortayı karşılayan Serkan Balaman ceza sahası dışından çok sert bir şut çıkardı. Fakat top kaleyi teğet geçerek auta çıktı.
 
Maçın Yıldızı: Birol Garip (Arçelik)
 

Arçelik

3

0Ravago

Kadir Yılmaz 11'

Soner Göksay

13'
25' Muhammet Üstündağ - Ali Çelik
29' Hakan Hamurcu
Orhan Ken 30''
Cemil Turam - Uğur Dandinioğlu 31'
Kadir Yılmaz - Gökhan Döver 37' Fatih Ken - Sami Yıldırım

Birol Garip

42'
46' Hakan Hamurcu - Samet Pamuk
Levent Tunç 49'
Birol Garip - Hüseyin Mermer 50'