İstanbul Varlık 1-3 Kalkınma Bankası

İstanbul Varlık 1-3 Kalkınma Bankası
10.06.2024
Futbol sahalarında heyecan dolu bir mücadeleye tanıklık ettik. İstanbul Varlık ile Kalkınma Bankası takımları arasındaki karşılaşma izleyenleri adeta büyüledi. İki takımın mücadelesi, sahada gerilim dolu bir atmosferde geçti.
Maçın ilk yarısına iki takım da istekli başladı. İstanbul Varlık takımı, kendi sahasında avantajlı bir oyun sergileyerek rakibine baskı yapmaya çalıştı. Ancak Kalkınma Bankası takımı da boş durmayarak hızlı hücumlarla rakip kaleyi zorladı. İlk yarı boyunca her iki takım da gol arayışındaydı ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Kalkınma Bankası takımı, rakibine karşı üstünlüğünü ortaya koymak için hücumlarına hız verdi. İstanbul Varlık savunması dirense de, Kalkınma Bankası'nın baskısı karşısında çaresiz kaldı. Son dakikalara gelindiğinde Kalkınma Bankası, bulduğu iki golle skoru 3-1'e getirerek maçtan galibiyetle ayrıldı.
Maçın son düdüğüyle birlikte Kalkınma Bankası takımı sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevince boğdu. Bu galibiyet, Kalkınma Bankası takımı bir üst tura çıkmayı başardı. İstanbul Varlık ise ikili averaj ile bir üst tura kalmayı başardı.
1 - 3
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    48' Gol Metin Tekin
    45' Gol Ahyed Ahmet Çağdaş
İlk Yarı Sonucu: 1 - 1
Berkun Yetişkin Gol 22'    
    12' Gol Veysel Ömer Yıldız

Diğer Fotoğraflar