Evrak Gönderim Süreci Başladı

Evrak Gönderim Süreci Başladı
01.03.2013

Lotto Şirketler Futbol Ligi nde 15 Mart tarihine kadar sürecek olan evrak gönderim süreci başladı...


Santra tarihinin yaklaştığı Lotto Şirketler Futbol Ligi'nde evrak gönderim süreci başladı. Takımlar kadrolarını şekillendirerek oyuncularla ilgili evraklarını en geç 15 Mart tarihine kadar tamamlayacaklar. Her türlü sorunuz için iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Katılım İşlemleri
1) Fatura tarihinden itibaren 7 gün içinde Katkı Payı ödemesi yapılmalıdır.
Garanti Bankası • Stadyum Şubesi (439) 6299641 • TR38 0006 2000 4390 0006 2996 41

2) Fatura tarihinden itibaren 7 gün içinde Katılım Formu ıslak imza ve kaşeli olarak kargo veya kurye ile gönderilmelidir (elden evrak kabul edilmez). Gönderiye mutlaka imza sirkülerini ekleyiniz.

3) 15 Mart 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Resmi Takım Listesi imzalı ve kaşeli olarak taranarak e-posta ile gönderilmelidir (elden evrak kabul edilmez).

4) 15 Mart 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar resmi takım listesinde yer alan her sporcuya ilişkin aşağıda yer alan evraklar taranarak e-posta yoluyla gönderilmelidir.
a) Son bir yıl içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (kişi ismiyle farklı kaydedilmiş).
b) TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı (ehliyet kabul edilmez).
c) SGK işe giriş bildirgesi.
d) Son aya ait SGK bildirgesi.
e) Sağlık raporu.
* Sağlık raporu en yakın sağlık ocağından, devlet hastanesinden, özel hastaneden veya şirket doktorundan alınabilir. Raporda tarih, doktor kaşesi ile kişi isminin görünür şekilde yer alması ve sağlık raporu ibaresinin olması gereklidir. 
Ek olarak; spor yapmasında sakınca yoktur, sağlıklıdır, herhangi bir vücut arızası yoktur  vs. gibi ifadeler yer alabilir.

5) 15 Mart 2013 Cuma mesai saati bitimine kadar; resmi takım listesinde yer alan 2 yönetici
(şirket çalışanı olması zorunludur) ve 1 teknik direktöre (dışarıdan olabilir) ilişkin aşağıda yer alan evrakları tarayarak e-posta yoluyla gönderilmelidir.
a) Son bir yıl içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı (kişi ismiyle farklı kaydedilmiş).
b) TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı (ehliyet kabul edilmez). 
c) Son aya ait SGK bildirgesi (teknik direktör için zorunlu değildir).

Tüm oyuncular SporMax Türkiye'nin onayına tabidir. Gerekli gördüğü hallerde katılımcılarla ilgili ek belgeler talep etme hakkını saklıdır.