Vodafone Yola Devam Etti

Vodafone Yola Devam Etti
08.12.2014

Kazananın gruptan çıkacağı maçta tecrübesini konuşturan Vodafone, Garanti Teknoloji yi 3-0 yenerek ikinci tura yükseldi. Oldukça keyifli maçlar oynayan ve direnciyle rakipleri zorlayan kırmızı beyazlılar ise turnuvaya veda etti.

Maça iki takımda iyi başladı. İlk teknik molaya kadar sahada güzel bir mücadele vardı. Uzun süren rally sonunda Cem (Vodafone) topu dışarı vurdu (7-6). Garanti Teknoloji  Onur'la berberliği sağladı (7-7). Erdem servisi dışarı vurunca Vodafone molaya 8-7 önde girdi. Mola sonrası Garanti Teknoloji durdu. Vodafone ise üst üste sayılar bularak farkı açtı. Seti Gökhan Öğüt'ün smaç sayısı bitirdi (25-11).

İkinci sette ilk teknik molaya 8-3 Garanti Teknoloji önde girdi. Gürkan'ın plasesini devans çıkaramayınca Garanti Teknoloji üstünlüğünü korudu (16-12). Erdem ve Gürkan'ın ikili bloğundan sonra Vodafone molası geldi (18-12). Fark dörde düşüncü bu sefer Garanti Teknoloji mola aldı (20-16). Vodafone farkı kapatmaya başladı (22-21). 23. sayıda eşitlik oldu. Vodafone sette ilk defa Kübra'nın servis sayısıyla öne geçti (24-23). Geriden gelen Vodafone ilk sette olduğu gibi Gökhan'ın smaç sayısıyla kazanmaya başardı (25-23).

İkinci setteki mücadelen kazanarak ayrılan Vodafone'da moraller yükselmişti. Sette hiç geriye düşmedi. Kübra'nın iki servis sayısı sonrası Mete'nin sert smaç sayısıyla Vodafone 16-7 öne geçti. Teknik mola sonrası Garanti Teknoloji üç sayı üst üste aldı. Ardından kaçan servis sonrası Vodafone seri yakaladı. İlker'in servisine manşet almak zordu (24-14). İlker yine servisi etkili kullandı ve bu sayı Vodafone'a seti ve maçı getiren sayı oldu (25-14).