Vodafone Grupta İlk Sırada

Vodafone Grupta İlk Sırada
08.12.2014

Vodafone ikinci maçından da galibiyetle ayrılarak puanını altıya yükseldi. Garanti Teknoloji ye set vermeyen Kırmızı ya son maçında bir puan yetecek.

Maç Garanti Teknoloji sayısıyla başladı. Vodafone teknik molaya 8-5 önde girdi. Vodafone farkı altıya çıkarınca Garanti Teknoloji molası geldi  (12-6). Mola sonrası Garanti Teknoloji Çiğdem'in servislerine manşet alamayınca durum 15-6 oldu. İkinci teknik molaya da önde giren taraf Vodafone'du (16-7).  Kübra ve Ayça'nın sayılarıyla fark büyüdü (21-9). Kübra ortadan hücumla takımına 24. sayısını kazandırdı.  Kübra'nın benzer sayısıyla durum 1-0 oldu (25-11).

Vodafone ikinci sette Çiğdem'in sayısıyla 8-3 öne geçti. Garanti Teknoloji defanstaki iyi mücadelesini skora yansıtamadı. Aslıhan'nın güzel sayısı Garanti Teknoloji oyuncularını ve izleyenlerini hareketlendirdi ancak bloktaki problem devam edince fark 12 sayıya kadar çıktı (20-8).  Merve'nin servisten aldığı sayıyla Vodafone seti 25-9 kazandı.

Üçüncü sete Garanti Teknoloji iyi başladı. Seren'in akıl dolu plasesiyle skor 2-2 oldu. 3-3'den sonra ara açıldı. Ayça'nın smaç sayısından sonra servise Kübra geçti. Kübra'nın iki servis sayısından sonra Vodafone Çiğdem'le teknik molaya 8-3 önde girdi. İkinci molaya giden sayıyı da Çiğdem aldı (16-4). Üçüncü seti 25-5 kazanan Vodafone maçtan da 3-0 galip ayrıldı.