Türkiye İş Bankası 3-1 Borusan

Türkiye İş Bankası 3-1 Borusan
13.12.2016

Borusan maça tutuk, Türkiye İş Bankası ise çok iyi başladı. İkinci ve üçüncü setlerde müthiş mücadele yaşandı. Türkiye İş Bankası Pelin’in Borusan ise Ayşenur’un önde olduğu bölümlerde çok etkili oldu. Maça etki eden en önemli isim Türkiye İş Bankası pasörü Pınar’dı...

Türkiye İş Bankası'nın sultanları maça hızlı başladı (8-2). Pelin'den gelen üst üste hücumlarla fark açıldı (16-8). Dilara seti Türkiye İş Bankası'na getiren sayıyı aldı (25-13).

İkinci sette oyuna denge geldi. Borusan Ayşenur ve Gözde ile hem hücumda hem de blokta çok etkili oldu. Borusan 7-3 öne geçti. Türkiye İş Bankası toparlandı ve molaya 8-7 önde girmeyi başardı. İkinci teknik molada üstünklük el değiştirdi (16-13 Borusan). 18-16'dan sonra fark açıldı. Seti Borusan 25-17 kazandı.

Üçüncü sette Borusan ve Türkiye İş Bankası seti bırakmak istemeyince müthiş bir mücadele yaşandı. Borusan ilk teknik molaya iki farkla önde girdi. Pelin'in etkili servisleri sonunda durum 10-10 oldu. Beraberlik serisi 12-12'ye kadar devam etti. İkinci teknik mola yine iki farkla Borusan üstünlüğüyle geçildi. Nesrin'inde devreye girmesiyle Türkiye İş Bankası file üzerinde üstünlüğü ele almaya başladı. Son bereberlik 25-25'de yaşandı. Pelin'den üst üste iki sayı geldi ve Türkiye İş Bankası 2-1 öne geçti.

Dördüncü sete Türkiye İş Bankası moralli başladı. Borusan'da Ayşenur arka alanda kalınca sette fark açıldı (16-5). Borusan oyunun devamında toparlandı ancak yeterli olmadı. Dilara'nın servisi maçı bitirdi.

 

Diğer Fotoğraflar