Türkiye İş Bankası 3-0 P&G

Türkiye İş Bankası 3-0 P&G
03.12.2023

Karşılaşma Gülsün'ün ace sayısı ile açıldı. Türkiye İş Bankası seri yakalayarak skoru 5-0 yaptı. Rakibinin akıcı oyununa karşılık vermekte zorlanan P&G tabela 10-2'yi gösteriyorken ilk molasını aldı. Mola sonrasında oyununu sürdüren Türkiye İş Bankası farkı açarak skoru 16-3 yaptı. Gidişata dur diyemeyen P&G ikinci molasını istedi. Kübra'nın arka arkaya kullandığı delici servislerini karşılamakta zorluk çeken P&G farkın açılmasına engel olamadı (21-3). Set boyunca sürdürdüğü hakim oyununu set sonuna da taşıyan Türkiye İş Bankası seti kazandı (25-4). 

İkinci sete kaldığı yerden başlayan Türkiye İş Bankası 5-0'lık seri ile rakibini erken molaya zorladı. Mola dönüşünde de performansını arttırarak devam eden Türkiye İş Bankası rakibinin açıklarını çok iyi değerlendirdi. Farkın açılmasından sonra konsantrasyon eksikliği yaşayan P&G rakibine reaksiyon gösteremedi ve Gülce'nin ortadan hücumlarıyla etkili olan Türkiye İş Bankası ikinci setin de  kazananı  oldu (25-6).

6 kişiyle mücadele eden ve çok yorulan P&G üçüncü sette de rakibine karşılık veremedi. Türkiye İş Bankası seti 25-7 maçı da 3-0 alarak sayı avrejıyla liderlik takibini sürdürdü.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar