Turkcell 3-0 Allianz

Turkcell 3-0 Allianz
27.01.2024

Turkcell grup liderliğini sürdürürken Allianz umutlarını son maça bıraktı.

Turkcell grup liderliği iddiasını sürdürmek, Allianz ise gruptan çıkma mücadelesinde avantaj elde etmek için sahaya çıktı. Turkcell ortadan ve 4 numaradan hücumlarıyla sayılar bularak maça iyi balayan taraf oldu (5-1). Fatih Toptaş'ın molasından sonra oyuna dahil olan Allianz, rakibine yaklaştı (14-12). Turkcell tecrübesini konuşturdu ve birinci seti kazandı (25-17). 

İlk sette başabaş oyuna rağmen istediğini alamayan Allianz, ikinci sete fırtına gibi başladı (0-5). Turkcell seri yakaladı ve skoru lehine çevirdi (8-7). Rekabet seviyesinin giderek yükseldiği maçta Allianz yeniden öne geçti (12-14). Fatih'in devreye girmesi maçın yeniden yön değiştirmesine neden oldu ve Turkcell öne geçti (19-15). Turkcell skor avantajını iyi değerlendirdi (25-17).

Üçüncü set karşılıklı sayılarla açılırken Kerim ve Fırat'ın sayı katkısı Turkcell'i bir adım öne taşıdı (8-5). Oğuzhan'ın performansını arttırmasından sonra sete yeniden tutunan Allianz skoru eşitledi (16-16). Setin sonlarına girilirken servisleri iyi karşılayamayan Turkcell geriye düştü ve Alen Narsüz mola istedi (20-22). Nefeslerin tutulduğu son dakikalarda buraları oynamayı çok iyi bilen Turkcell maçın galibi oldu (27-25). 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar