Türk Telekom 3:0 Eti

Türk Telekom 3:0 Eti
01.02.2020

Her iki ekip de gruptan çıkmayı garantilemiş ancak yerleri hünüz belli olmamıştı. Diğer maçların sonucuna göre sıralamanın değişeceği grupta takımlar maçlarını kazanarak üst sıraları yerleşmek istiyordu.

Yağmur'u sakatlığı sebebiyle kaybeden Eti maça tutuk başladı (6-2). Eti oyun kurmakta güçlük çekince skor 9-5'e geldi. Türk Telekom uzun süre farkı koruyarak rakibinin geri dönüşüne müsade etmedi (16-12). Eti servislere manşet almakta güçlük çekince skor 19-12 oldu ve mola istedi. Uğur'un ön hattaki blok ve smaçları farkın açılmasını sağladı (23-13). Setin başarılı ismi Uğur'un smacı ile Türk Telekom seti kazandı (25-13).

Türk Telekom bloklarını aşmakta zorlanan Eti ikinci sete de istediği gibi başlayamadı. Uğur'un 3 numaradaki etkili oyunuyla fark yrdi sayıya gelince Eti molası geldi (11-4). Hücumda güçlük çeken Eti skorun 21-12'ye gelmesine mani olamadı. Eser-Özcan ikilisiyle toparlanmaya çalışan Eti bir türlü maça giremedi. Üstünlüğünü son bölüme de taşıyan Türk Telekom Oğuzhan'ın plasesiyle seti 25-13 galip tamamladı.

Üçüncü sete de Türk Telekom iyi bir giriş yaptı. Eti üst üste servis ve manşetlerde hatalar yapınca skor 10-4'e geldi. Karşılıklı sayılarla giden sette Türk Telekom farkı korurken durum 14-9 oldu.İki tarafın art arda servis hatalarıyla 19-14'e gelindi. Eti bir ara toparlanıp farkı iki sayıya kadar indirse de Türk Telekom 2 ve 4 numaralardan bulduğu sayılarla setin galibi oldu. 

Türk Telekom grup ikinciliğini garanti altına alırken, diğer maçların sonucu ile ETİ üçüncü sıradan çeyrek final biletini kaptı. 

Geçmiş Olsun "Yağmur Bakırcı"

Takımıyla birlikte bu sezon lige ilk defa katılan ve 2.43 filede göstermiş olduğu başarılı performansla tüm izleyenlerin dikkatini çeken ve övgülerini alan Eti'nin 18 numarası Yağmur'un maalesef bel fıtığı nedeniyle voleybola ara vermek zorunda kaldığını öğrendik. Başarılı oyuncuya geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede, çok yakıştığı file önüne tekrar dönmesini umut ediyoruz.

İstatistik Raporu

 

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
13
16 dakika
2. Set
25
Set Skoru
13
14 dakika
3. Set
25
Set Skoru
21
20 dakika
50 dakika

Diğer Fotoğraflar