Şirketler Ligi’nde Taraftar yoktur, “Seyirci” vardır!

Şirketler Ligi’nde Taraftar yoktur, “Seyirci” vardır!
23.12.2016

Etik davranış her konuda kuralları dürüstlükle ve saygı ile uygulamak demektir. Fair Play ise tüm bunların üstünde kişisel çıkarlar ve hırslardan arınarak sporda ve yaşamda üstün insan ruhunu ortaya koymaktır. Sevgi, dostluk, kardeşlik anlayışı olan Fair Play’in Şirketler Ligi’nde sınırı yoktur.

Şirketler Voleybol Ligi müsabakalarında taraftar yoktur, seyirci vardır. Seyircilerimiz de bu ailenin bir parçasıdır. Seyircilerimizin, takımlarına yönelik tezahüratları dışında rakip oyunculara, takımlara veya hakemlere yönelik yaptıkları olumusuz tezahüratlar Fair-Play kültürüne aykırı olarak kabul edilmektedir.

Ülkemizin ve dünyanın tanınmış markalarının yer aldığı ligimizde, hiç kimsenin kendi egolarını ön plana çıkararak, Şirketler Ligi markasına, ligde yer alan köklü markaların değerlerine ve imajlarına zarar vermesi kabul edilemez.

Tüm seyircilerimizden beklentimiz tribünleri doldurmaları, takımlarını sonuna kadar desteklemeleri ve sonuç ne olursa olsun kendi oyuncularını ve rakibi alkışlamalarıdır.

Ayrıca kadın veya erkek maçını izlemek için erkenden tribünde yerini alan diğer takım oyuncularının ise örnek davranışlar sergilemesi gerekmektedir.

Tüm takım kaptanlarından, oyuncuları ve seyircilerimizi bu konuda uyarmasını rica ediyor, takımlarımıza başarılar diliyoruz...

* Tribünlerde davul, düdük ve benzeri materyaller kullanmak, rakip oyuncular alehine sürekli bir şekilde olumsuz davranış ve ifadeler kesinlikle yasaktır.

Şirketler Ligi Komitesi