QNB Finansbank 3-2 Opet

QNB Finansbank 3-2 Opet
13.12.2016

Haftanın kapanış maçında iki yıl aradan sonra tekrar sahalara dönen Opet ve QNB Finansbank arasında çekişmeli bir maç oynandı. QNB Finansbank maçtan 2, Opet ise 1 puan çıkarmayı başardı.

Opet maça iyi başladı ve ilk teknik molaya altı farkla önde girdi. QNB Finansbank'ta yaşanan top paylaşım hatalarına karşın Opet'te Gözde'nin doğru pas tercihleri farkın açılmasına sebep oldu (16-9). Burcu ve Eda'nın smaçları çıkmayınca Opet seti 25-14 kazandı.

QNB Finansbank ikinci sette heyacını üzerinden atmış görünüyordu. Karşılıklı sayılar uzun süre devam etti. QNB Finansbank 8-7 öne geçti. 12-12'den sonra QNB Finansbank Özlem'le 3 sayılık bir seri yakaladı.Ece'nin hücumu filede kalınca fark tekrar bire düştü. Eda da servisi fileye takınca QNB Finansbank ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Mola sonrası QNB Finansbank oyundaki üstünlüğünü sürdürdü ve farkı açmaya başladı. Opet manşet almakta zorlanmaya başlayınca QNB Finansbank seti farklı kazandı (25-16).

Üçüncü set bir önceki setin kopyası gibiydi. Opet bir türlü istediği oyunu sahya yansıtamadı. QNB Finansbank Özlem ve Güliz'le file üzerinde etkili oynadı. Ece'nin plasesi seti QNB Finansbank'a getirdi (25-14).

Dördüncü sette QNB Finansbank adeta durdu. Opet maçı bırakmayacağını gösterdi. Hem savunmada hem de hücumda etkili oynayarak farkı 10 sayıya kadar çıkardı. QNB Finansbank pasörü Canan'ın yaşadığı sakatlık takımını oldukça etkiledi. Opet seti 25-9 kazandı ve maçı final setine taşıdı.

Final setinde heyecan arttı. Sevda'nın serviste olduğu bölümde QNB Finansbank skoru 4-1 yaptı. Gözde akıl dolu plasesiyle farkı bire indirdi (5-4). Buket smaç sayısıyla aradaki farkı korudu (7-6). Opet'ten Ece karşılık verdi ve durum 7-7 oldu. QNB Finansbank saha değişimine önde girdi. Ece yine skora dengeyi getirdi. Karşılıklı sayılar devam etti (9-9). Gözde'nin servis sayısıyla Opet son sette ilk defa öne geçti (10-9). QNB Finansbank da oyundan kopmadı (11-11). Ece'nin hücumu bu sefer filede kaldı QNB Finansbank tekrar önde. Skor 13-12 olunca Opet mola aldı. Derya'nın blok sayısıyla durum 14-12 oldu. Seyyare'nin servisi filede kaldı (14-13). Sevda manşetten gelen topu arka alana gönderdi ve QNB Finansbank maçı kazandı.

Diğer Fotoğraflar