P&G 3-0 Nestle

P&G 3-0 Nestle
12.11.2023

Müsabaka P&G'nin servis sayısıyla başladı. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan P&G 6-0 skor üstünlüğünü ele geçirdi. Nestle'nin aradığı sayı P&G'nin hatası sonucunda geldi. İstikrarlı şekilde etkili hücum etmeyi başarabilen P&G skoru 14-4'e taşıdı. Setin erken kopmasını önlemek isteyen Nestle ilk molasını aldı. Mola dönüşünde Duygu'nun etkili servislerinden faydalanan P&G durumu 18-4'e getirdi. Setin kontrolünü bir an olsun bırakmayan P&G ilk setin kazananı oldu (25-11). 

İkinci set de P&G'nin 5-0'lık serisi ile başladı. Serinin ardından toparlanan Nestle skoru 10-7'ye kadar taşıdı. Skor üstünlüğünü bırakmak istemeyen P&G vitesi arttırdı ve durumu 13-7'ye getirdi. İlk setin aynısını yaşamak istemeyen Nestle ilk molasını aldı. Melis'in plasesi ve Simge'nin ace sayısı ile Nestle farkı 4 sayıya düşürdü. Farkın daha fazla kapanmasına müsaade etmeyen P&G skoru 19-13 yaptı. Nestle ikinci mola hakkını kullandı. Mola dönüşünde P&G hatası sonucunda sayı Nestle'nin oldu. Set sonunda da başarılı performansını devam ettiren P&G maçta 2-0 öne geçti (25-16). 

P&G set başlarındaki efektif oyununu bu setin başına da taşıdı. P&G serisine dur diyen isim önce sert smacı ardından etkili servisi sonrasında gelen ace ile Simge oldu. Selin'in servise geçmesinden sonra dengeli giden oyun P&G lehine kırılmaya başladı. Maçı bırakmak istemeyen Nestle setteki ilk molasını istedi. Mola dönüşünde filenin de yardımıyla gelen ace sayısının sahibi yine Selin oldu. İstediği oyunu ortaya koyamayan Nestle ikinci molasını aldı. Setin sonlarında da farkı korumayı başaran P&G maçı kazandı (25-13).

Sakatlık yaşayan oyuncularla maça devam eden Nestle oyuna girmekte zorlandı ama mücadekeyi bırakmadı. Hersene üzerine koyarak giden P&G'de ise Filiz - Beril-Övgü üçlüsü file üzerinde etlili oldu.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar