Odeabank 0-3 Türk Telekom

Odeabank 0-3 Türk Telekom
12.11.2023

Haftanın kapanış karşılaşmasına Odeabank ace ile başladı. Pasları eşit dağıtan Türk Telekom 3-5 üstünlüğü yakaladı. Türk Telekom'un etkili servislerine karşılık vermekte zorlanan Odeabank ilk molasını istedi. Mola dönüşünde Tuğba'nın başarılı manşeti sonrasında gelen sayı ile skor 6-12 oldu. Setin ortalarında gaza basan Türk Telekom 4 numaradan Özge ile bulduğu sayı ile durumu 9-19'a getirdi. Farkın açılmaya başlamasının ardından Odeabank ikinci molasını da aldı. Mola dönüşünde kaldığı yerden devam eden Türk Telekom güzel oyununa devam ederek seti kazanmasını bildi (9-25). 

İkinci set dengeli başladı. Türk Telekom'un hücum çeşitliliğine savunmada gösterdiği eforla karşılık veren Odeabank farkın açılmasına engel oldu (3-5). Odeabank'ın iyi savunmasına rağmen Türk Telekom'un hücum varyasyonlarının çokluğuyla sonuca gitmesini bildi ve skoru 3-11'e taşıdı. İyi savunmasına rağmen farkın açılmasına engel olamayan Odeabank ilk molasını kullandı. Keyifli rallilere sahne olan maçta, eline geçen avantajları daha iyi değerlendiren taraf Türk Telekom oldu. Oyun disiplininden hiç kopmayan Türk Telekom, Şeyma'nın smacı ile bulduğu sayıyla skoru 9-22 yaptı. Şeyma'nın etkili servisleri sete noktayı koydu ve maçta durumu 2-0'a getirdi (9-25). 

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. İyi savunma performansından bu sefer sayı olarak da verim alan Odeabank rakibini takip etti (4-5). 5-5'den sonra file üzerindeki üstünlüğünü kullanan Türk Telekom skoru 5-8'e taşıdı. Karşılıklı sayılar ile geçilen bölümün ardından rakibini hataya zorlayan Odeabank 14-13 öne geçti. Geriye düşmesinin ardından kendini toplayan Türk Telekom Özge'nin zor pozisyondaki plasesiyle yeniden öne geçti (14-15). Mavi beyazlılar öne geçtikten sonra Özge üzerinden sayılar bulmaya devam etti ve tabelaya 14-21'i yazdırdı. Maçı uzatmak istemeyen Türk Telekom etkili oyununu sürdürerek üç puanı aldı (14-25).

Özge 15 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Eda'da 13 sayıyla lige merhaba dedi.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar