KPMG 3-0 Vodafone

KPMG 3-0 Vodafone
05.11.2023

Müsabakanın açılış sayısı KPMG'den Ece Aksel'in plasesi ile geldi. Maçın ilk dakikalarını domine eden taraf 6-0'lık serisiyle KPMG oldu. KPMG'nin hızlı başlangıcının ardından Vodafone ilk molasını aldı. Mola dönüşü Vodafone ilk sayısını buldu. Hücum çeşitliliğinin avantajını iyi kullanan KPMG maçın kontrolünü elinden bırakmayarak durumu 13-4'e getirdi. Hülya Fazla'nın güzel smacıyla skor 18-6'ya geldi. Farkın açılmasına engel olamayan Vodafone ikinci molasını istedi. Vodafone'un ikinci molası da KPMG'nin etkili hücumuna engel olamadı ve KPMG mola dönüşünde arka arkaya aldığı 2 sayıyla durumu 21-6'ya getirdi. Set boyunca sürdürdüğü istikrarlı oyununu set sonuna da taşıyan KPMG seti kazanmasını bildi (25-8). 

İlk setin etkisinde kalmayan Vodafone ikinci sete etkili başlayan taraf oldu. KPMG'yi hataya zorlayan Vodafone 0-3'lük seri ile sete başladı. Vodafone'un etkili oyununa dur diyemeyen KPMG ilk molasını istedi. Mola dönüşünde de güzel oyununu sürdüren Vodafone seti ne kadar istediğini gösterdi. Geriden takip etmesine rağmen konsantrasyonunu kaybetmeyen KPMG, arka arkaya bulduğu sayılarla 8-8'de eşitliği yakaladı. Rüzgarın KPMG yönüne dönmesini istemeyen Vodafone antrenörü Seda Nur Özdemir ilk mola hakkını kullandı. Oyunda momentumu ele geçiren KPMG mola dönüşünde de serisini devam ettirdi (12-8). Vodafone, hücumda topları dengeli dağıtan KPMG karşısında savunma yapmakta zorlandı. Skorun 16-10'a gelmesinden sonra Vodafone ikinci molasını istedi. Mola sonrasında Ece Aksel ve Hülya Fazla üzerinde ettiği hücumlarla sayıya giden KPMG durumu 20-14'e getirdi. Set sonlarında iki takımın da performansını arttırması seyir zevkini yukarı çeken rallilere neden oldu. Set sonunda hata yapmayan KPMG setin kazananı oldu (25-14).

Üçüncü sete 3-0'lık seri ile fırtına gibi başlayan KPMG'nin serisini, Vodafone'un başarılı savunması ve bloğu sonlandırdı. KPMG'nin hücumlarına çare üretemeyen Vodafone ilk molasını istedi. Aldıkları mola ile maça denge getirmek isteyen Vodafone'un planları tutmadı ve KPMG mola sonrasında da delici hücumlarına devam ederek skoru 11-2'ye taşıdı. KPMG'nin başarılı performansı Vodafone'un ikinci mola hakkını erken kullanmasına neden oldu. Mola haklarını bitiren Vodafone'un oyuncu değişiklikleri ile rüzgarı arkasına almaya çalışması da KPMG'nin efektif oyunu karşısında etki etmedi. Hücumda hatasız bir oyun sergileyen KPMG, Vodafone karşısında 19-4 öne geçti. Maçı bırakmak istemeyen Vodafone savunmasıyla maçı 23-9'a taşıdı. Soğukkanlılığını koruyan KPMG disiplinli oyunundan ödün vermeyerek maçı kazandı (25-9).

Maçın en skorer ismi Ece olurken ligin ve takımın yeni ismi Hülya dikkat çekti.

İstatistik

 

Diğer Fotoğraflar