KPMG 1-3 Türkiye İş Bankası

KPMG 1-3 Türkiye İş Bankası
13.12.2016

Ligin iddaalı takımlarından Türkiye İş Bankası KPMG karşısında oldukça zor anlar yaşadı. KPMG maçı kaybetti ama mücadelesiyle alkışları hak etti.

Maçta ilk teknik molaya 8-5 KPMG önde girdi. KPMG'nin iyi savunma yaptığı bölümlerde Türkiye İş Bankası'sı oyuncularından basit hatalar gelince durum 11-5 oldu. Türkiye İş Bankası toparlandı KPMG'de oyununu devam ettirince seyir zevki yüksek bir maç ortaya çıktı. Türkiye İş Bankası Berkay'la eşitliği sağladı (14-14). Ardından Hüseyinle öne geçti. KPMG teknik molaya rakibinin önde girmesine izin vermedi. 16-16'dan sonra 22-22'ye kadar karşılıklı sayılarla gelindi. Son bölümde Cihat'tan art arda sayılar geldi ve seti Türkiye İş Bankası 25-23 kazandı.

İkinci setin büyük bölümnde Türkiye İş Bankası skoru önde götürdü. KPMG 5 sayılık farkı kapatarak durumu 19-19 yaptı. Ardından Mehmet'in smaç sayısı geldi ve sette ilk defa öne geçti. Cihat Türkiye İş Bankası'nı oyunda tuttu. İpek dışarı vurdu skor Türkiye İş Bankası lehine 23-22 oldu. Son sayısı Emrah'tan geldi ve zorlu seti Türkiye İş Bankası 25-22 kazandı.

Üçüncü sete KPMG dört sayılık seriyle başladı. Can hücumda ve blokta etkili olurken KPMG molaya 8-6 önde girdi. KPMG setin sonuna kadar Türkiye İş Bankası'nın kendisini yakalamsına izin vermedi. Son bölümlerde fark bire düştü (22-21). Türkiye İş Bankası hatalarını iyi değerlendiren KPMG seti kazanmasını bildi. 

Dördüncü sette Türkiye İş Bankası toparlandı. KPMG oyuncuları çok yoruldu. Bu durum setre de yansıdı. Türkiye iş Bankası seti ve maçı kazandı.

Üçüncü sette sakatlanarak maça devam edemeyen Türkiye İş Bankası takımından Berkay'a geçmiş oldun diyor ve kısa zamanda tekrar sahaya dönmesini umuyoruz.

Diğer Fotoğraflar