Grup Maçları Sona Eriyor

Grup Maçları Sona Eriyor
03.01.2018

25 Kasım'da perdelerini açan Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nin 10. sezonunda grup maçları 6-7 Ocak 2018 tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Şuana kadar erkeklerde grup liderliğini garantileyen takım, B Grubu'nda Ekol Lojistik... Erkeklerin diğer gruplarında gruptaki sıralamayı son karşılaşmalar belirleyecek. Hayat Varlık ve Ravago ise turnuvaya veda eden takımlar oldular. 

En iyi ikincinin hangi gruptan çıkacağını Arçelik - Türkiye İş Bankası ve Borusan - Hayat Varlık karşılaşmalarının sonucu belirleyecek. C Grubu liderliğinde bulunan Garanti Teknoloji'nin yerini ise Vodafone-Turkcell karşılaşmasının sonucu belirleyecek.

Kadınlar kategorsindeki mücadele de nefesleri kesiyor.

Gruplarında 12 puanla lider bulunan Eczacıbaşı Topluluğu set averajıyla grup liderliğini garantilemiş durumda. Türk Telekom'un ise 1 set alması yeterli olacak.

TEB ve Borusan takımlarının gruptan çıkma şansları kalmadı. B Grubu'nda 5. sırada yer alan BP Türkiye maçını kazanırsa, Turkcell - Türkiye İş Bankası maçınının sonucunu bekleyecek. Turkcell ve Türkiye İş Bankası 1 set alırsa maçın kimin kazandığının BP Türkiye adına bir önemi kalmayacak. BP Türkiye veda edecek.

A Grubu'nda da durum aynı gibi. Vodafone gruptan çıkmak için kendi maçını kazanıp
Opet - Mercedes-Benz Türk maçının sonucunu beklemek durumunda. Opet'in 1 set alması gruptan çıkması için yeterli olacak. Maçın sonucu ise Opet'in yerini belirleyecek. Vodafone'un kazanması durumunda Opet set almadan maçı kaybederse gruptan çıkacak takımı sayı averajı belirleyecek.
QNB Finansbank ise Vodafone maçını alarak yerini garantilemek isteyecek.

Kısacası grupların son haftası oldukça heyecanlı geçecek...