Ekol Lojistik 3-0 ETİ

Ekol Lojistik 3-0 ETİ
21.01.2024

Günün beklenen karşılaşması ETİ'nin servisiyle başladı. Hücumdaki silahlarını erken devreye sokan Ekol Lojistik, maça daha iyi başlayan taraf oldu (5-1). Özcan'ın file önüne gelmesinden sonra farkı eriten ETİ maça yeniden ortak oldu (8-7). Avantaj toplarını çok iyi değerlendiren Ekol Lojistik ilk seti almaya adım adım yaklaştı (19-10). Ekol Lojistik, ilk sete Aziz'in smaç servisten gelen ace'iyle noktayı koydu (25-13). 

Fatih'in ace sayılarına bloktan ve 2 numaradan alınan katkı da eklenince Ekol Lojistik ikinci setin başında farkı açtı (11-2). Rakibinin boşluklarını çok iyi değerlendiren Ekol Lojistik, ETİ'nin Özcan ve Furkan üzerinden bulduğu sayılara rağmen seti kazanmasını bildi (25-12). 

İlk iki sete takılı kalmayan ETİ, üçüncü sete iyi girdi (5-7). Furkan'ın servise geçmesiyle gidişatı tersine çeviren Ekol Lojistik öne geçti (11-10). ETİ son anlara kadar takibini sürdürse de Ekol Lojistik birbirinden güzel sayılarla seti kazanmayı başardı. ETİ pasör yokluğunu çok hissetti. Geçen seneye göre gücünü arttıran Ekol Lojistik yoluna set vermeden devam etti (25-19) ve galibiyet serisini 9 maça çıkardı.

Hamdi yine kusursuza yakın oynarken Aziz ve Fatih takımın sayı yüünü çekti. Özcan 4 bokla dikkat çeken bir başka isimdi.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar