Borusan 3-0 Ravago

Borusan 3-0 Ravago
10.12.2018

Maça yüksek motivasyonla başlayan Ravago skorda üstünlüğü sağlasa da Borusan mücadeleye ısınmaya başladı ve oyun kontrolünü eline geçirdi. Farkı da giderek arttıran Borusan teknik molaya 12-3 önde girdi. Arka arkaya aldığı sayılarla rakibine üstünlüğünü hissettiren Borusan seti domine ederek kazandı ve avantaj yakaladı (25-10).

İkinci sette daha toparlanmış bir görüntü çizen Ravago maçı bir süre dengede götürse de teknik molaya 12-8 geride girdi. Arka arkaya doğru hücumlarla rakibini hataya zorlayan Borusan farkı açmaya devam etti ve setlerde skoru 2-0'a getirdi (25-16).

Üçüncü sete hızlı bir giriş yapan Borusan maçta üstünlüğünü iyice hissettirmeye başladı. Ravago maça ortak olmak için elinden geleni yapsa da Borusan etkili oyununu sürdürdü ve teknik molaya beş fark avantajla girdi. Mola dönüşünde karşılıklı sayılarla devam eden müsabakada Borusan file önünde az hatayla oynadı ve set sonuna doğru farkı arttırdı. Ravago'da Burak'ın smaçları takıma direnç kazandırsa da maçtan galip ayrılan Borusan oldu (25-18). 

İstatistik Raporu

Diğer Fotoğraflar