B Grubu Lideri Turkcell

B Grubu Lideri Turkcell
31.01.2010

Anadolu Hayat Emeklilik karşısında 3-0 galip gelen Turkcell, B Grubu nu nağmağlup lider bitirdi.

B Grubu müsabakaları Turkcell - Anadolu Hayat Emeklilik maçıyla sona erdi. Müsabakadan 3-0 galip ayrılan Turkcell lider olarak üst tura çıkarken grubunu üçüncü sırada tamamlayan Anadolu Hayat Emeklilik çeyrek finalde KPMG'nin rakibi oldu.

İlk sette maça etkili başlayan Turkcell bir anda skoru 8-1 yaptı. Ardından toparlanan Anadolu Hayat Emeklilik ikinci teknik mola öncesi arada farkı iki sayıya kadar düşürdü. Farkın daha fazla kapanmasına engel olan Turkcell seti alarak 1-0 öne geçti (25-23). 

İkinci seti 25-14, üçüncü seti ise 25-17 kazanan Turkcell sahadan 3-0 galip ayrıldı. Turkcell'in çeyrek finaldeki rakibi ise Unilever... 

Turkcell: Zekeriya Kır (K), Emre İstanbullu, Metin Kırmanoğlu, Özgür Işılak, Selami Bağrıyanık, Taner Etkin, Tolga Nural, Ersoy Sayar, Barış Küçükosmanoğlu (Antrenör: Emrah Aksoy)

Anadolu Hayat Emeklilik : Harun Ceren (K), Barış Aksoy, Barış Çakmakgözlüoğlu, Erdinç Ay, Koray Parlar, Serdar Önal Eyüpoğlu, Uğur Kaçmaz, Orhan Hüryılmaz, Süyehla Yetkin Başaran (Antrenör: Harun Ceren)

Setler: 25-23, 25-14, 25-17