Arçelik 1-3 Türk Telekom

Arçelik 1-3 Türk Telekom
12.12.2016

Lige galibiyetle başlayan iki takımın mücadelesinde kazanan Türk Telekom oldu. Bu galibiyetle grupta liderlik el değiştirdi. Türk Telekom’da Nihan ve takımın beyni Nezihe harika oynadı.

Maça iyi başlayan ve molaya beş farkla önce gien Arçelik'ti. Mola sonrası yaşanan manşet hatalarıyla durum 8-7 oldu. Kaçan servis sonrası Türk Telekom serisi sona erdi. İkinci teknik molada Arçelik üstünlüğünü korudu (16-14). Türk Telekom rakibini 18. sayıda yakaladı. Ardından öne geçince Arçelik mola istedi. Çiğdem'in smaç sayılarıyla Türk Telekom aradaki fark korudu. Nezihe'nin plasesi seti Türk Telekom'a getirdi.

İkinci setin tamamı Arçelik üstünlüğüyle geçti. Arçelik özellikle Tuğba ve Hande ile file önünde üstünlüğü ele aldı. Bahar'da devreye girince fark açıldı (25-15).

Üçüncü sette bu sefer Arçelik durdu. Hem hücumda hem de savunmada yapılan basit hatalar nedeniyle fark eçılırken Nihan'ın ön plana çıktığı sette Türk Telekom durumu 2-1 yaptı. 

Dördüncü sette, set sonuna kadar karşılıklı sayılarla gidildi. Nezihe doğru pas tercileriyle takımını çok iyi yönlendirdi. Nihan, Çğdem ve Nur pasları iyi değerlendirdi. Tuğba'da Arçelik adına etkili oynadı. 19-19 yaşanan son beraberlik oldu. Maçın son sayısı Nezihe'den geldi ve Türk Telekom zorlu maçtan üç puan çıkarttı.

Diğer Fotoğraflar