İlk Çeyrek Finalist TEB

İlk Çeyrek Finalist TEB
14.04.2014

Gruplardan namağlup çıkan TEB ikinci turda Borsa İstanbul u üç farkla geçti. Maçın başlarında bulduğu golle öne geçen TEB ikinci yarı baskıyı arttırarak iki gol daha buldu ve adını çeyrek finale yazdırdı. Borsa İstanbul Lotto Şirkertler Futbol Ligi ne ilk defa katılmasına rağmen oynadığı futbol ile göz doldurdu.




Maçtan Dakikalar

7' (TEB) Mehmet Eren Taş ceza sahasına sol çaprazdan girdi. Defansın müdahalesiyle yere düşen Mehmet takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Ahmet Gürcan Akbalık topu sağ alt köşeye vurarak takımına ilk golü kazandırdı (1-0).
 
21' (TEB) Sağ kanatta olgunlaşan atakta ceza sahası ön çizgisinde buluşan Mehmet Eren Taş sol ayağı ile yakın direğe sert bir vuruş yapmasına rağmen kaleci topu kurtardı.
 
30' (TEB) Ahmet Gürcan Akbalık sağ çaprazda topla buluştu. Dripling halinde ceza sahası içine girdi ve sağ ayağıyla sert bir vuruş çıkardı. Fakat kaleci topu sektirmesine rağmen kontrolü sağladı.
 
33' (Borsa İstanbul) Ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Sadık Erdoğan ceza sahasına dripling yaparak girdi. 6 pasa yakın bir noktadan vurduğu şut, kaleci tarafından kornere çıkarıldı. 
 
38' (Borsa İstanbul) Adnan Hatipler orta sahadan sol çapraza uzun bir pas attı. Topla buluşan Sadık Erdoğan ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktaya şut attı. Fakat top kaleyi teğet geçti.
 
44' ( TEB) Sağ kanatta hızlanan atakta Mehmet Eren'nin ara pası Cumhur Koyuncu ile buluştu. Cumhur kalecinin sol tarafından topu ağlarla buluşturdu (2-0).
 
50' (TEB) Kornerden gelen topu defans uzaklaştırdı. Top, ceza sahası ön çizgisinde Cumhur'la buluştu. Sol köşeye sert bir şut çıkaran Cumhur takımının 3. golünü attı (3-0).
 
54' (Borsa İstanbul) Burak Geçim topla buluştu. 25 metreden sol köşeye sert bir şut attı. Fakat kaleci bu sert vuruşu çıkarmayı başardı. 
 
Maçın Yıldızı: Cumhur Koyuncu (TEB)
 
TEB 3 0 Borsa stanbul
Ahmet Gürcan Akbalık 7'

Recai Küçüker

30'
31' Okan Büyük - Ali Kemal Çetinkaya
Cumhur Koyuncu 43'
Okan Tokgöz - Yusuf Yılmaz 44' Dursun Acar - Fevzi Öztürk
Cumhur Koyunncu 50'
51' Olgun Özkan - Emrah Kibar

Bünyamin Ayaz- Samet Adalı

Cengiz Karataş - Oğuz Avşar

52'