Garanti BBVA 3-0 Ata Grubu

Puanını 7’ye yükselten Garanti BBVA üçüncü sıraya çıktı.

Garanti BBVA 3-0 Ata Grubu
27.10.2024

Ata Grubu servisiyle başlayan maçta Garanti BBVA skoru 9-0 yaptı. Ecem hatasız servisleriyle ve İzel hücumlarıyla farkın açılmasında rol oynadı. Erken alınan iki mola Garanti BBVA hızını kesmedi. Eda serviste, İpek file önündeyken Ata Grubu 7 sayılık seri yakaladı, farkı üç sayıya kadar indirdi (14-11). Önce Benazir ardından İzel’in ortadan hücumuyla toparlanan Garanti BBVA skoru 18-12’ye taşıdı. İprek bu sefer servisleriyle zorladı. Fark tekrar üçe inince Garanti BBVA mola istedi (18-15). Mola sonrası İzel üzerinden oyun kuran Garanti BBVA köşe Işıl’dan da istediği desteği alınca ilk seti 25-17 kazandı.

İkinci setin başında karşılıklı sayılar izledik. Garanti BBVA 3-2’den sonra hem servislerle hem hucumlarla hem de manşet hatalarıyla farkı açtı (7-2). Ata Grubu önce Aybike sonra Beril’le nefes aldı. Fark kapanıp açılarak devam etti. 11-6’da ilk mola talebi Ata Grubu’ndan geldi. Mola sonrası karşılıklı sayılarla skor 17-10 oldu. Garanti BBVA oyun üstünlüğünü set sonuna kadar sürdürerek maçı 2-0’a getirdi (25-16).

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı Ata Grubu İpek’in ortadan hücumu ile skoru 1-2 getirdi. Sete iyi giren Ata Grubu farkı açtı (2-5). Garanti BBVA toparlandı ve eşitliği sağladı (5-5). Ardından iki taraf da seti bırakmadı. 8-7 sonrası Garanti BBVA tekrar file üzerinde üstünlük kurdu. Farkı açarak üç puanın ve grupta üçüncü sıranın sahibi oldu (25-13)

Fotoğraf Galerisi