Ata Grubu 0-3 QNB

QBN yoluna kayıpsız devam ediyor.

Ata Grubu 0-3 QNB
12.10.2024

Maça iyi başlayan QNB setin başında tecrübesini ve oyun üstünlüğünü ortaya koydu. Ligin yeni ekibi lige ve maça ısınmaya çalışırken farkın açılmasına engel olamadı. Özellikle servilere iyi manşet gelmeyince sayı üretmekte zorlandı. QNB ise Gülşah-Şevin ve Sinem üçlüsüyle rakibi zorlamaya devam etti. Ata Grubu İpek ve Aybike’yle sete tutunmaya çalıştı ancak QNB savunmayı da iyi yapınca Ata Grubu’nun direnci kırıldı. QNB ilk seti 7-25 kazandı.

İkinci sete istekli başlayan Ata Grubu setin başında skor avantajını yakaladı. QNB öne geçti ancak bu sefer Ata Grubu iyi reaksiyon verdi (6-7). Ata Grubu basit hücum hataları yapınca fark açıldı (6-10). İpek üst üste iki ace yaptı ve fark tek sayıya düştü (10-11). Canan’nın servite olduğu bölümde QNB hem Canan’ın etkili servisleri hem de üçlü hücum turuyla skoru 11-14’de taşıdı. Fark 5 olunca Ata Grubu mola aldı (12-17). Ata Grubu maçı bırakmadı QNB de disiplinli oyununu sürdürünce maçın seyir zevki artı. Sinem’e İpek ve Begümhan karşılık verdi. Fatmagül’ün ace yapması sonrası Bahar sahne alarak QNB’nin toparlanmasını sağladı. QNB 18-25 kazandı.

Ata Grubu üçünce sete İpek’in sayısıyla hızlı başlayıp skoru 3-0 getirdi. Sinem seriyi sonlandırdı. Ata Grubu kaçtı, QNB yakaladı. 7-7’den sonra öne geçip farkı açan QNB rakibine mola aldırdı. Mola sonrası Bahar servisleriyle ön plana çıktı. Ata Grubu manşette zorlandı ve durum 7-15 oldu. Beril’in servisleri ve İpek’in hücumlarıyla sete tutunan Ata Grubu farkı kaptmaya başladı (11-15). Karşılıklı sayılarla 12-18’e gelindi. Sinem yine servite etkili oldu (12-23). Auta giden hücum sonrası servise manşet gelmedi ve QNB maçı 0-3 kazandı (12-25).

Fotoğraf Galerisi