Altın Değerinde 3 Puan Ravago’un

Altın Değerinde 3 Puan Ravago’un
08.04.2014

Ravago ve OBSS günün son maçında 2.tur a çıkmak için karşılaştılar. OBSS ye beraberlik Ravago ya mutlak galibiyet gerekli idi. Ravago maça daha istekli başladı ve arka arkaya bulduğu gollerle maçı farklı kazandı. Erdi Söğüt ün yıldızlaştığı zevkli mücadelede Ravago 2.tur a çıkmayı başardı. OBSS Lotto Şirketler Futbol Ligi ne katıldığı ilk sene grubun son maçında aldığı mağlubiyetle turnuvaya veda etti.



Maçtan Dakikalar

4' (Ravogo) Sağ kanatta hızlanan atakta Erdi Söğüt'ün ceza sahasına yaptığı ortayı defans engelledi.
 
12' (Ravogo) Erdi'nin yaklaşık 30 metreden arka direğe yaptığı vuruşu takımına ilk golü kazandırdı (1-0).
 
23' (Ravogo) Sol çaprazdan yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kullanan Erdi çok sert ve düzgün bir vuruşla 1.golü aratmayan bir gole imza attı (2-0).
 
28' (OBSS) Emre Gök sağ çaprazdan serbest vuruş için topun başına geçti. Emre'nin açtığı sert ve kavisli ortayı defans uzaklaştırdı.
 
30' (Ravago) Fatih Ken orta yaydan Erdi'ye pasını aktardı. Erdi ceza sahası dışından çok sert bir vuruş gerçekleştirdi. Bu etkili vuruş karşısında kaleci etkisiz kaldı (3-0).
 
44' (Ravago) Ceza sahasında topla buluşan Şenol Dikmen'in attığı şut defanstan geri döndü. Topla buluşan Muhammet Üstündağ takımının 4.golünü attı.
 
50' (Ravgo) Erdi ceza sahası içindeki şık çalımlardan sonra sol ayağı ile sert bir şut çıkardı. Böylece takımının 5.golünü attı.
 
58' (OBSS) Öncel Duman topu orta sahadan dripling yaparak ceza sahası dış çizgisine kadar sürdü. Topu alan Hasan Hakan Bayrak ceza sahası içinden attığı şutu kaleci yakaladı.
 
60' (Ravago) Fatih Ken'in ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruş barajın üstünden ağlarla buluştu (6-0).
 
Maçın Yıldızı: Erdi Söğüt (Ravago)
 
Ravago 6 0 OBSS
7'  Barbaros Karaman
Erdi Söğüt 12'
Erdi Söğüt 23'
Tuncay Açıkgöz 27'
(Fatih Ken ) Erdi Söğüt 30'
35'  Akın Moğulkoç
Muhammet Üstündağ 44'
Erdal Yalçın - Samet Pamuk 45'
Beytullah Oğur 46'  Muharrem Benlioğlu
Beytullah Oğur - Serdar İplikçi 48'
Erdi Söğüt 50'
Necmettin Tokul - Cem Erkan 51'
55'  Tolgahan Yalçın
 Erdi Söğüt 57'
Fatih Ken 60'  Barbaros Karaman