Vodafone 3-0 Decathlon

Vodafone 3-0 Decathlon
26.11.2023

ilk sayı Decathlon'un hücumda yaşadığı anlaşmazlık sonucu Vodafone hanesine yazıldı. Karşılaşmaya konsantre bir şekilde başlayan Vodafone iyi bir seri yakalayarak 5-0 öne geçti. Maça girmekte sıkıntı yaşayan Decathlon, serinin ardından silkelendi ve farkın daha da açılmasına engel oldu (4-9). Performansını arttırmasına rağmen farkı kapatamayan Decathlon ilk molasını kullandı. Gökçe'nin etkili servislerinden bulduğu ace ve avantaj toplarıyla sayıya giden Vodafone skoru 17-5'e getirdi. Vodafone güzel bir oyun sergileyerek ilk setin kazananı oldu (25-9). 

İkinci setin açılışı Esra'nın ace'i ile geldi. Vodafone'un 4 numaradan hücumlarına liberosu Seda'nın aldığı sayı ile karşılık verdi. Sete ısındıkça vitesi arttıran Vodafone durumu 11-4'e getirdi. Bunun üzerine Decathlon ilk molasını kullandı. Moladan daha iyi dönen Decathlon üst üste bulduğu iki sayı ile skoru 11-6 yaptı. Oyuna ağırlığını koymaya başlayan Vodafone, rakibini hataya zorlayarak bulduğu sayılarla skorun 17-8 olmasını sağladı. Decathlon set içinde kıpırdanmalar gösterse de Vodafone hata yapmadı ve ikinci seti de kazandı (25-16). 

Boşlukları iyi değerlendiren Vodafone üçüncü sete de üstün başlayan taraf oldu (4-1). Decathlon, Ceren'in etkili servisleri sayesinde 4-4'te eşitliği yakaladı. Eşitliğin ardından oyun odağını arttıran Vodafone skor tabelasını 11-6'ya getirdi. Vodafone'a karşılık vermekte zorlanan Decathlon ilk molasını istedi. Mola dönüşü servisleri ve etkili oyunuyla fark yaratan isim Lal oldu. Maç sonunda rehavete kapılmayan Vodafone 25-8 ile hem setin hem de maçın kazananı oldu ve üç puanla tanıştı (25-8). 

Irmak takımını iyi yönlendirirken Lal 19 sayıyla maçın yıldızı oldu. 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar