Unilever 1 - 3 Denizbank

Unilever 1 - 3 Denizbank
15.11.2014

B Grubu nun ilk maçında iki deneyimli ekip karşılaştı. Bir yıllık ardından lige tekrar dönen Denizbank sezona galibiyetle başladı.


Unilever servisiyle başlayan maçta Denizbank üstü üste sayılar bularak durumu 7-1 yaptı. Teknik molaya bir sayı kala Unilever'de Murat etkili servisler kullanınca durum 7-5 oldu. Denizbank istediği sayıyı bulurken mola sonrası farkı açtı. Özgür'ün servisi dışarı kaçınca Denizbank seti 25-13 kazandı. Setin en güzel pozisyonlarından biri Serkan Günay'ın arka alandan yaptığı hücumla takımına kazandırdığı 23. sayıydı.

İkinci sete Serdar, Serkan Günay ve Serkan Dağ'ın blok sayılarıyla başlayan Denizbank etkili oyununu sürdürdü. Unilever'in iyi hücumları karşısında iyi savunma gelince durum 16-7 oldu. Gökalp'in ortadan yaptığı hücumlarla sette kalmaya çalışan Unilever'in çabası yeterli olmadı. İrfan'ın kısa pasına Bora iyi smaç vurdu ve Denizbank durumu 2-0 yaptı (25-14).

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Unilever'in hücumları filede kalınca Denizbank oyunu önde sürdürdü (8-5). Teknik mola sonrası Unilever Burak'ın hücumuyla durumu eşitledi (8-8).  Denizbank beraberlik sonrası iyi defans ve iyi hücum yapmaya başladı, fark yine açıldı (16-12). Karşılıklı sayılar devam etti (19-15). Unilever mola aldı. Mola sonrası ilk defa beraberliği yakaladı (21-21). 23-21'de Unilever'den bir mola daha geldi. Yine durum eşitlendi (23-23). Bu defa molayı alan Denizbank oldu. Unilever ilk defa öne geçti. Serkan Dağ bu sefer topu auta vurunca Unilever durumu 2-1 yaptı.

Dördüncü set Denizbank'ın sayılarıyla başladı. Unilever 9-9'da rakibini yakaladı. 11-11'den sonra Denizbank farkı yine açtı. Kalan bölümde fark bir açılıp bir kapanırken seti 25-20 kazanan Denizbank sahadan 3-1 galip ayrıldı.