Üç Puanla Başladı

Üç Puanla Başladı
11.12.2012

Ligin yeni ekibi Garanti Emeklilik ilk maçında etkili oynayan taraf oldu. Kadrosunda eksikleri bulunan Anadolu Sigorta hücum organizasyonlarında zorlandı.


Maça ve ilk sete iyi başlayan Garanti Emeklilik durumu 8-3'e getirdi. Doğan ve Hakkı ikilisinin blokları Serdar'ın (Anadolu Sigorta) sayı üretmesine engel oldu. Emrah, Çağlar ve Burak'ta hücumlarda başarılı olunca Garanti Emeklilik farkı açtı (16-7).  Nuri'nin etili servisleriyle fark kapanmaya başladı ancak Garanti Emeklilik seti bırakmadı (25-19)

İkinci set maçın kırılma anı oldu. Anadolu Sigorta 7. sayıda rakibini yakaladıktan sonra setin sonlarına kadar öndeydi. Bir ara fark 5 sayıya kadar çıktı. Garanti Emeklilik farkı kapatmak Anadolu Sigorta ise buna engel olmak için mücadele etti. Nuri'nin ortadan hücumuyla skor 24-21 oldu. Garanti Emeklilik pes etmedi.  Emrah'ın üst üste aldığı smaç sayılarıyla skor eşitlendi. Anadolu Sigorta savunması bu bölümde çok zorlandı ve paralele vurulan toplar çıkmadı. Garanti Emeklilik seti 27-25 kazanarak maçta büyük avantaj yakaladı (2-0).

Anadolu Sigorta'nın defans yapmakta ve hücum organizasyonlarında zorlandığı son set 25-12 Garanti Emeklilik üstünlüğüyle sona erdi. Emrah, Çağlar ve Hakkı file önünde etkili oynayan isimlerdi.