Türkiye İş Bankası İki de İki Yaptı

Türkiye İş Bankası İki de İki Yaptı
11.11.2013

Türkiye İş Bankası, Vodafone a set vermeden ikinci galibiyetini aldı. Maça iyi başlayan Vodafone ise devamını getiremeyince puansız ayrıldı. Özellikle son sette müthiş çekişme yaşandı.


Maça Vodafone çok iyi başladı, Senem'in etkili servisleriyle 7-2 öne geçti. Gülsün ve Pelin'le üst üste sayılar bulan Türkiye İş Bankası skoru 7-7'ye getirdi. Uzun süre sayı üretemeyen Vodafone molaya önde girdi (8-7). Mola sonrası Türkiye İş Bankası 11-10 öne geçti. Farkı giderek açan Türkiye İş Bankası ilk seti 25-17 kazandı.

İkinci sete Türkiye İş Bankası istediği gibi başlarken Vodafone'da ilk setin tam tersi bir durum yaşandı ve oyuncular adeta durdu (16-8). İkinci teknik mola sonrası Türkiye İş Bankası etkili oyununu sürdürürken Vodafone da toparlanmaya başladı ancak set sona erdi (25-17).

Üçüncü set de roller yine değişti. Vodafone fırtına gibi bir başlangıç yaparak durumu 8-1 yaptı. Kübra'nın özellikle arka alandan yaptığı hücumlar etkili oldu ve Vodafone uzun süre seti önde götürdü. Türkiye İş Bankası ise oyundan kopmamak için iyi savunma ve hücum yapmaya çalışıyordu. Setin sonlarında Ayça'nın hücumu Nesrin'nin bloğuna takılınca fark bire düştü (20-19). Ardından Özge'nin servis sayısıyla Türkiye İş Bankası sette dengeyi buldu (20-20). Sinem'in etkili servisleriyle Türkiye İş Bankası ilk defa öne geçti (23-22). Gülsün'ün smaç sayısıyla skor 24-22 oldu. Servis kaçtı 24-23. Gülsün'ün hücumu bloktan Vodafone sahasına düşünce Türkiye İş Bankası seti 25-23 maçı da 3-0 kazanmış oldu.