Turkcell Grup Maçlarını Galibiyetle Tamamladı

Turkcell Grup Maçlarını Galibiyetle Tamamladı
09.12.2023

İki takımda grup üçüncülüğü için sahaya çıktı. Turkcell aldığı galibiyetle grubu üçüncü sırada tamamladı. P&G ise grup dördüncü olarak bir üst tura yükseldi.

Maça Turkcell başladı ve skoru 2-0 yaptı. Karşılık veren P&G 2-3 öne geçti. Üstünlük el değiştirirken 4-4'de gelindi. P&G iyi savunma yaptı ancak toplar çıkmadı. Turkcell etkili hücumlarla skoru 11-6'ya taşıdı. 16-11'de ilk mola talebi geldi. İlk seti 25-17 Turkcell kazandı. 

İkinci set de karşılıklı sayılarla başladı. 5-4'den sonra Turkcell farkı açıp skoru 8-4 yapınca P&G seriyi durdurmak için mola aldı. P&G mola sonrası istediğini aldı, önce Selin'in sayısı ardından hücum hatasıyla fark ikiye düştü (8-6). Büke'nin serviste, Gözde'nin ortada olduğu bölümde Ceylan'da hücumlarıyla destek verince 12-6 oldu. Bu kez de Deniz'in etlili servisleri ve Hatice'nin katkısıyla fark açıldı 18-10. İyi savunmaya karşı hücumlar auta gidince P&G istediği geri dönüşü yapamadı. Seti Turkcell 25-15 alarak maçta 2-0 öne geçti.

Moral rüzgarını da arkasına alan Turkcell sete hızlı giriş yaptı (6-0). Hatice'den önce iyi savunma ardından iyi bir hücum geldiğinde tabela 8-1'i gösteriyordu. Selin'in akıl dolu plasesiyle P&G farkı 4 sayıya indirdi. Ardından paylaşılamayan top sonrası sayı Turkcell'i olduktan sonra fark yine açılmaya başladı (14-7). Turkcell seti ve maçı kazanarak grupları 6 puanla üçüncü P&G ise 3 puanla dördüncü sırada tamamladı (25-15).

Hatice 15, Gözde 13 sayıyla öne çıktı.

İstatistik

Diğer Fotoğraflar