Son Yarı Finalist Mercedes-Benz Türk

Son Yarı Finalist Mercedes-Benz Türk
31.01.2011

Günün son maçında Unilever i 3-0 mağlup eden Mercedes-Benz Türk yarı final biletini aldı.



Maç Mercedes- Benz Türk servisiyle başladı. İlk teknik molaya 8-4 önde giren Mercedes-Benz Türk, Unilever karşısındaki etkili oyununu set sonuna kadar sürdürdü. Seti 25-19 alan Mercedes- Benz Türk 1-0 öne geçti.

İkinci set başında hız kesmeyen Mercedes- Benz Türk farkı beş sayıya kadar çıkardı. Maçı bırakmayan Unilever önce farkı bire düşürdü ardından beraberliği sağladı (8-8). Set karşılıklı sayılarla geçerken file önünde Fatih Öncel ve Fatih Akşener'le etkili olan Mercedes- Benz Türk farkı açtı. Unilever 14. sayıda tekrar beraberliği sağladı. Skor 15-15'iken Burak Mumcu'nun smacıyla Unilever teknik molaya önde giren taraf oldu (16-15). Her iki takımda birbirine üstünlük kuramadı ve moladan sonra dört kez beraberlik yaşandı. 19-19'dan sonra dört sayılık bir seri yakalayan Mercedes-Benz Türk skoru 23-19'a getirdi. Mercedes-Benz Türk ikinci seti de kazanarak 2-0 öne geçti (25-21). Hem file önünde hem de savunmada iyi bir performans sergileyen Neslihan Yılmaz takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Üçüncü sete iyi başlayan taraf Unilever'di. Ancak Mercedes-Benz Türk 6. sayıda rakibini yakalamayı başardı. Öne geçen Mercedes-Benz Türk set sonuna kadar üstünlüğünü korudu. Seti 25-19 maçı da 3-0 kazanan Mercedes-Benz Türk son bileti aldı. Son dokuz maçtır kaybetmeyen siyah beyazlı ekip önemli bir başarıya da imza atmış oldu.

Mercedes-Benz Türk: Mustafa Yalçın (K),  Ahmet Aydın, Fatih Öncel, Neslihan Yılmaz, Fatih Akşener, Erem Çakıroğlu, Melisa Metin, Mete Tanır, Aylin Tuncer

Unilever: Özgür Ünal (K), Burak Mumcu, Tahsin Aslan, Erhan Görgül, Denizhan Koçoğlu, Burak Babal, Meriç Güney (L), Doruk Yılmaz (Antrenör: Murat Liga)

Setler: 19-25, 21-25, 19-25

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...