Son Bilet Ford Otosan’nın

Son Bilet Ford Otosan’nın
11.02.2024

Son çeyrek final bileti için Ford Otosan ve NTT Data takımları karşı karşıya geldi. İstediklerini daha çok sahaya yansıtabilen takım olan Ford Otosan skoru 6-2'ye getirdi. Tutuk bir başlangıç yapan NTT Data, antrentörü Ramazan Çevik'in molasından sonra beklediği sayıları aldı (12-5). Doğukan, Ford Otosan'ın son sayısını almasına iki kere ace sayısı ile engel olsa da Ford Otosan seti noktaladı (25-14). 

İki takım da ikinci sete yüksek konsantrasyon ile başladı (4-4). Çağatay'ın hücumda etkinliğini arttırması Ford Otosan adına kilidi çözen unsur oldu (11-7). Ford Otosan öne geçtikten sonra, NTT Data'nın çıkışlarına rağmen farkı korumasını bildi (17-13). NTT Data, karakterini gösterdi ve sete ortak oldu (22-22). Ford Otosan seti kazanması için gerekli olan sayıları yetenekleri sayesinde aldı ve maçta 2-0 öne geçti (25-22). 

Bir ayağını çeyrek final basamağına koyan Ford Otosan, üçüncü sete de kararlı bir şekilde başladı (5-1). Maç sonlarına yaklaşırken iyice gaza basan Ford Otosan farkı açmaya başladı (10-2). Yaşanan sakatlık sonrası molası kalmayan NTT Data için Ford Otosan antrenörü Nahit Yenigün büyük bir fairplay örneği göstererek mola istedi. Ford Otosan, maçı set vermeden kazandı ve çeyrek final biletini bagajına koydu (25-9). 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar