Son Bilet Anadolu Sigorta’nın

Son Bilet Anadolu Sigorta’nın
24.01.2011

İkinci turun son karşılaşmasında TAV Hava Limanları nı 3-0 la geçen Anadolu Sigorta çeyrek final biletini aldı.

Maça iyi başlayan Anadolu Sigorta 8-4 lük üstünlüğü yakalayarak ilk teknik molaya önde girdi. Aradaki farkı on sayıya kadar çıkaran(16-6) Anadolu Sigorta birinci seti 25-15 kazandı.

İkinci sette TAV Hava Limanları çok iyi bir oyun ortaya koyarak ilk teknik molaya 8-6'lık skorla önde girdi. İstikrarlı çıkışını Taner Ergören ve Levent Bayram'ın kritik sayılarıyla devam ettiren TAV Hava Limanları 11-6'lık skoru yakaladı.  Ancak Anadolu Sigorta aldığı moladan sonra toparlandı ve üst üste sayılar bularak ikinci teknik molaya önde girmeyi başardı (16-15).  İki takımın da istekli oyunu devam etti ve 18. sayıda durum eşitlendi. Harun Ceren, Serdar Eyüpoğlu, Baha Yetkin ve Erdinç Aksoy'un file önündeki iyi oyunlarıyla tekrar öne geçen Anadolu Sigorta 25-23'lük skorla seti kazanmayı başardı (2-0).

Üçüncü set başında Anadolu Sigorta'nın hücumunu özellikle liberosu Dilay Özden'in dirençli savunmasıyla kesen TAV Hava Limanları üst üste aldığı sayılarla 5-1'lik üstünlüğü yakaladı. Altıncı sayıda beraberliği yakalayan Anadolu Sigorta teknik molaya 8-6 önde girdi. Moladan sonra TAV Hava Limanları önce beraberliği yakaladı (8-8) ardından üç sayı farkla öne geçti. Farkın kapanmasına izin vermeyen TAV Hava Limanları kaptan Murat İpek'in smaç sayısıyla teknik molaya 16-14 önde giren taraf oldu. Maç karşılıklı sayılar devam etti. Anadolu Sigorta farkı kapatarak önceki sette olduğu gibi skoru lehine çevirdi (22-20). Son sayılarda da başarılı olan Anadolu Sigorta maçtan 3-0 galip ayrıldı (25-21).

Anadolu Sigorta: Harun Ceren (K), Hasan Çelik, Erdinç Ay, Barış Aksoy, Baha Yetkin, Selamet Önder, Orhan Hüryılmaz, Murat Erdoğan, Serdar Eyüboğlu

TAV Hava Limanları: Murat İpek (K), Kadri Düzağaç, Taner Ergören, Mehmet C. Yücel, Murat Çakır, Levent Bayram, Dilay Özden (L), Veysel Çetinkaya, Cavit Pehlivan, Mustafa Karacakaya

Setler: 25-15, 25-23, 25-21

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...