Ravago 0:3 Mustafa Nevzat İlaç-Amgen

Ravago 0:3 Mustafa Nevzat İlaç-Amgen
24.12.2018

Ligin ilk maçından 1 puan çıkaran Mustafa Nevzat İlaç, Ravago maçından ise üç puanla dönerek umutlarını son haftaya taşıdı. Celil Aksoy üç haftalık bir aranın ardından tekrar formasına kavuştu. Kısıtlı kadrosuyla iyi mücadele eden Ravago ise gruptan çıkma şansını kaybetti.

Haftanın kapanış karşılaşmasına iyi başlayan taraf Mustafa Nevzat İlaç oldu. Basit hatalara engel olamayan Ravago teknik molaya 7-12 geride girdi. Molanın ardından farkı açmaya başlayan Mustafa Nevzat İlaç rakibine üstünlüğünü set boyunca hissettirerek maçta 0-1 öne geçti (14-25).

İkinci sete de iyi başlayan Mustafa Nevzat İlaç farkı 5’e çıkarınca Ravago mola aldı. Mola sonrası Mustafa Nevzat İlaç hız kesmedi ve teknik molaya 6-12 üstünlükle girdi. Farkın daha da açılmasıyla konsantrasyon eksikliği yaşayan Ravago’da Burak smaçlarıyla takımını ayakta tutmaya çalışsa da savunmada direncini düşürmeyen Mustafa Nevzat İlaç ikinci seti de önde kapadı (19-25).

Üçüncü sette kalitesini ortaya koyan Mustafa Nevzat İlaç başlangıcı 0-4’le yaptı. Farkı 8 sayıya kadar çıkaran Mustafa Nevzat İlaç rakibine mola aldırdı. Teknik molaya Mustafa Nevzat İlaç 3-12 önde girdi.  Teknik mola sonrası Buse’nin serviste olduğu bölümde Ravago iki sayı aldı. Karşılıklı servis ve pas hataları sonrası durum 7-17 oldu. Metin öne gelince file üzerinde avantaj yakalayan Mustafa Nevzat İlaç rakibini tuttu. Ancak Mustafa Nevzat İlaç'da üst üste fileye hücumlar ve manşet hataları gelince fark iki sayıya kadar düştü (17-19). Burak’ın plasesini kesen Salih seriye son verip ardından da servis sayısı kazandırınca Ravago ikinci molasını aldı. Mola dönüşü Ravago Burak’la karşılık verdi (21-22). Mustafa Nevzat İlaç hatalı hücum yapıp skor 22-22 olunca mola talebi geldi. Burak tekrar sahneye çıktı ve Ravago ilk defa öne geçti. 23-23’de Metin kritik hücumu sayıya çevirdi (23-24). Metin bir kez daha sahneye çıktı, plasesiyle seti ve maçı bitirdi.

İstatistik Raporu

Diğer Fotoğraflar