Opet 3 - 0 GSK

Opet 3 - 0 GSK
17.12.2012

GlaxoSmtihKline karşısında sahadan 3-0 galip ayrılan Opet üst sıralar için hedeflediği puanı aldı. Özellikle ilk sette Bilgen, ikinci ve üçüncü sette Burcu nun üst düzey performansı GSK ya yetmedi. Opet takım olarak günündeydi.


Opet sayılarıyla başlayan maçta GSK Bilgen'in servisleri ve Burcu'nun smaçlarıyla sette kalmaya çalıştı. Opet Emra, Ece ve ortadan Eda ile iyi hücum edince Opet ilk seti 25-16 kazandı.

İkinci setin başında GSK daha toparlanmış görünüyordu. İlk teknik molaya kadar başa başa bir mücadele vardı. GSK 7-6 öne geçti ancak teknik molaya Opet önde girdi. Mola sonrası GSK'da  özellikle defansta basit hatalar olmaya başladı. Opet giderek farkı açtı. Seti 25-13 kazanan Opet durumu 2-0 yaptı. 

Üçüncü set, takım olarak gününde olan Opet üstünlüğüyle geçti. Eda'nın smaç sayısıyla teknik molaya 8-4 önde giren Opet oyun disiplininden kopmadan karılaşmayı sürdürüyordu. GSK'nın 12. sayısı maçın en güzel sayılarından biriydi. Manşetten gelip 4 numaradan dışarıya giden topu takip eden kaptan Burcu çok zor bir vuruşla topu paralel şekilde karşı alanın 4 numarasına göndermeyi başardı ve çok güzel bir sayıya imzasını attı. Bu aynı zamanda farkı 4'e düşüren sayıydı (16-12). Hücum gücünü iyi kullanan Opet farkı bir kez daha açarak maçı kazanan taraf oldu (25-19).