Ödüller Sahiplerini Buldu

Ödüller Sahiplerini Buldu
01.03.2010

Fonex ŞirketlerVoleybolLigi” 28 Şubat 2010 Pazar günü Terakki Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem final şöleni ile sona erdi. Dokuz takımın yer aldığı ve son derece keyifli geçen lig sonunda Mercedes-Benz Türk şampiyonluğa ulaştı.

19 Aralık 2009 tarihinde başlayan Fonex ŞirketlerVoleybolLigi 28 Şubat 2010 Pazar günü Terakki Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen muhteşem final şöleni ile sona erdi. Dokuz takımın yer aldığı ve son derece keyifli geçen organizasyonun sonunda Mercedes-Benz Türk şampiyonluğa ulaştı. 200'ün üzerinde seyircinin izlediği şampiyonluk maçının ardından ödül törenine geçildi.

Final şöleninde karşılaşmaları yöneten hakemlerimiz adına TVF İl Temsilcisi Ali Hikmet Osmanoğlu, "Fair Play" ödülünü kazanan Garanti Bankası takımı oyuncuları ve "British Life Turnuvanın En Değerli Oyuncusu" Fatih Öncel plaketlerini TBMM Başkan Vekili Sayın Meral Akşener'in elinden aldılar.

Ardından TVF İstanbul Büro Sorumlusu Zeliha Işık "Voleybolunsesi.com En İyi Pasör Çaprazı" ödülünü Mercedes-Benz Türk takım kaptanı Mustafa Yalçın'a takdim etti. Turkcell kaptanı Zekeriya Kır "Fotospor En İyi Orta Oyuncu" ödülünü uzun yıllar A Milli Takım forması giyen ve Türk voleybolunun yetiştirdiği en iyi orta oyuncularından biri olan Emrah Aksoy'dan aldı. Bir başka eski oyuncu ve Garanti Bankası antrenörü Ercüment Pağda "S.O.S International En İyi Libero" ödülünü Intema'dan Nazife Bilge İrim adına kaptan Murat Gölcü'ye verdi. "Best FM En İyi Smaçör" ödülü Anadolu Hayat Emeklilik takım kaptanı Harun Ceren'in oldu. Best FM Halkla İlişkiler yöneticisi Okan Dizman plaketi Harun Ceren adına takımın bir başka başarılı ismi Serdar Önal Eyüpoğlu'na takdim etti. Bireysel ödüllerin sonuncusu " Fonex En İyi Pasör" ödülünü Turkcell'den Taner Etkin kazandı. Etkin, ödülünü Garanti Yatırım İcra Kurulu Başkanı Metin Ar'ın elinden aldı.

Madalyalar Sahiplerini Buldu
Madalyalar öncesinde geçtiğimiz sezon da aynı başarıyı göstererek dördüncü olan Anadolu Hayat Emeklilik takımına ve diğer tüm katılımcılara alkışlar gönderildi. Eczacıbaşı-Zentiva A Bayan Voleybol Takımı menajeri Elena Chabovta, ilk defa katıldığı ligi bronz madalyayla kapatan Murat Gölcü kaptanlığındaki Intema'ya, geçtiğimiz sezonun şampiyonu ve bu yılın da finalisti olma başarısını gösteren Turkcell'e madalyalarını taktı. Sıra şampiyon takıma gelmişti. Tüm oyuncular,  gözleri kupada yoğun tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde sahneye geldiler. Madalyaların ardından Turkcell takım kaptan'ı Zekeriya Kır kupayı Elena Chabovta'ya teslim etti. Kupa Mercedes-Benz Türk oyuncularının ellerinde konfeti yağmuru altında yükseldi.

Turnuva hatıra fotoğrafları ile sona erdi. Tüm katılımcılara ve centilmence takımlarını destekleyen misafirlerimize teşekkür ediyoruz. 2010-2011 sezonunda görüşmek dileğiyle...