NTT Data 3-0 Danone

NTT Data 3-0 Danone
03.02.2024

Semih ve Pelin sakatlıklarına rağmen takımlarını yalnız bırakmadı. NTT Data ilk iki sette zorlanırken maçı set vermeden tamamlayarak ikinci tur biletini aldı.

Ntt Data maça iyi bir giriş yaparken Danone'nin kazandığı sayı sonrası hakeme bilgi vererek skoru değiştirtmesi maçın güzel anlarından biriydi (3-1). 5-1'den sonra toparlanan Danone farkı eritti (6-5). Her iki takımda galibiyeti çok istediğini gösterirken 10-10'da tabela eşitlendi.  Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği bölüm sonunda 17-17'ye gelindi. Ntt Data etkili servis atarak iki farkı yakaladı (20-18). Kürşat'ın smac sayısı ve Batuhan'ın üst üste iki hücumuyla NTT Data seti 25-20 kazandı. 

Danone ikinci sete tutuk başladı. NTT Data hız kesmeyince skor 6-0 oldu. Seriyi Yğit'in bloğu sonlandırdı. Kürşat Batuhan ikilisine Doğunkan da katılıp libero Çağla da arkayı harika toplayınca fark kaçınılmaz oldu (10-3). Pelin serviste Semih'in hucumda olduğu bölümde Danone seri yakaladı (10-7). NTT Data dörtten Batuhan ve Kürşat'la yaptığı hücumlarla aradığı çıkışı tekrar yakaladı. Skor 13-7'ye gelince Danone ikinci molasını kullandı. NTT Data'dan iyi savunma devam edince Danone farkı kapatmakta zorlandı (19-12). Aytaç'ın servisleriyle fark üç sayıya kadar düştü. İki takımın da iyi savunma yaptığı ralii file hatasıyla tamamlandı ve skor 24-22 olunca NTT Data mola istedi. Kürşat hatasını telafi etti ve seti bitirdi (25-22).

NTT Data'nın ikinci turu çok istemesiyle üçüncü sete fırtına gibi girdi (5-0). Doğukan'ın havuza bıraktığı top maçın güzel hareketlerinden biriydi. Danone Pelin üzerinden sayı üretmeye devam etti (6-3). Semih 4'e geldikten sonra iyi hucumlar yaptı ve fark teke düştü (7-6). Toparlanan NTT Data 6 sayılık seri yakalayınca Danone'den ikinci mola talebi geldi. Mola sonrasıda NTT Dada oyununu sürdürdü. Semih'in sakatlığına ısınma esnasında Pelin'nin de sakatlığı eklenmişti. Yorgunluk da eklenenince Danone oyundan düşmeye başladı (20-9). Çağla yine çok önemli toplar çıkartırken Ömer Faruk'un sayısıyla set ve maç sona erdi (25-13). 

İstatistik

 

Diğer Fotoğraflar