Mondelez 3-2 Mavi

Mondelez 3-2 Mavi
03.02.2024

Veda maçına çıkan iki takım da puan aldı. Mondelez iki, Mavi bir puanın sahibi oldu.

Mondelez-Mavi karşılaşması karşılıklı sayılarla başladı (2-2). Mondelez ilk setin başında 4-2 üstünlük sağladı. Mavi sette eşitliği yakaladı (5-5). İyi savunma yapan Mavi öne geçmeyi başardı (5-9). Mondelez oyuna giremeyince fark açıldı (11-17). Mustafa'nın sayısıyla seti bitiren Maviturnuvadaki ilk setini aldı (19-25).

Mavi ikinci sete kaptan Elif'in etkili servisleriyle girdi ve skoru 0-5 olunca Mondelez erken molaya gitti. Mola sonrası Mondelez kıpırdandı ancak oldukça motive oynayan Mavi skoru 10-17'ye taşıdı. İki takımda da karşılıklı savunma ve hucum hataları yaptığı bölüm sonunda Mavi maçta 0-2 öne geçti (15-25).

Üçüncü sette momentum değişti ve Mondelez Cihan'ın servisleri ve karşı hücuma verdiği savunma refleksiyle 7-0 öne geçti. Cihan'ın başarılı servis performansı ve Burak'ın hucumdaki etkili oyunuyla skor 11-0 oldu. Mavi bu sette adeta durdu. Monzdelez seti 25-2 bitirerek fantastik bir sonuç aldı. 

Dördüncü set karşılıklı sayılarla başladı (3-3). Bir önceki setin şokunu atlatan Mavi durumu 6-8 yaptı. Haluk'un servis sayısıyla eşitliği yakalayan Mondelez Burak'la öne geçtikten sonra farkı açmaya başladı. Molalar Mondelez'in hızını kesemedi ve ikinci seti 25-15 kazanan Mondelez maçı final setine taşıdı. 

Beşinci setin ilk sayısı Mavi'den geldi. Karşılıklı sayılarla Mavi saha değişimine 7-8 önde girdi. Mondelez saha değişimi sonrası 11-10 öne geçti ve Burak'la ilk defa skorda fark ikiye çıktı. Mondelez geriden geldiği maçı 15-11 kazanarak iki puanı aldı. Mavi ise bir puanın sahibi oldu. 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar