Mercedes-Benz Türk 3-0’la Geçti

Mercedes-Benz Türk 3-0’la Geçti
10.12.2012

Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Mercedes-Benz Türk lige üç puanla başladı. İlk maçında tutuk görünen GlaxoSmithKline nın ikinci setteki etkili oyunu maç için yeterli olmadı.


Maça hızlı başlayan Mercedes-Benz Türk teknik molaya 8-2 önde girdi. Bir çok oyuncusu şehir dışından gelen ve yeteri kadar birlikte oynama imkanı bulamayan GlaxoSmithKline takımı maça adapte olmakta zorlanınca Mercedes-Benz Türk farkı açtı (16-7).  İlk seti 25-12 kazanan Mercedes-Benz Türk 1-0 öne geçti.

GlaxoSmithKline ikinci sete iyi başladı. Beraberlik serisi 4-4'e kadar devam etti. GlaxoSmithKline, Onur'u durdurmakta zorlanınca skor 8-4 oldu. Pes etmeyen turunculular Bener ve Osman'ın etkili oyunuyla tekrar beraberliği sağladı (10-10). Teknik mola 16-14 Mercedes-Benz Türk üstünlüğüyle geçilse de GlaxoSmithKline rakibini tekrar yakaladı (18-18). Fatih'in akıl dolu plasesi ve smaç sayısıyla Mercedes-Benz Türk 22-20 öne geçti. Karşılıklı sayılar set sonuna kadar devam etti ve Mercedes-Benz Türk zorlandığı seti 25-23 kazandı (2-0).

Üçüncü setin başında karşılıklı sayılar vardı (6-6). Fatih ve maçın yıldızı Onur file önündeki etkili oyununu devam ettirip GlaxoSmithKline'lı oyuncularda da yorgunluk belirtileri başlayınca fark son sette açılmaya başladı. Seti 25-11 kazanan Mercedes-Benz Türk lige üç puanla başladı.

Geçmiş Olsun Işıl
Maç günü sabahı sakatlanarak sahaya çıkamayan ve belli bir süre takımdan uzak kalacağını öğrendiğimiz Işıl Abeş'e (Mercedes-Benz Türk) geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz ve en kısa sürede iyileşerek tekrar lige dönmesini temenni ediyoruz.