Liderlik El Değiştirdi

Liderlik El Değiştirdi
09.01.2011

İlk iki haftadaki performansıyla birinci sırayı bırakmayan TüvTurk, Turkcell e 3-0 kaybetti. Turkcell bu sonuçla B Grubu nu lider tamamladı.

Çekişmeli başlayan müsabakada ilk teknik molaya kadar beş kez beraberlik yaşandı. Turkcell molaya 8-6 önde girerken moladan sonra sayılar bulan TuvTürk skoru lehine çevirmeyi (10-8) başardı, ardından da ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Farkı eriten Turkcell file önünde etkili oynayarak seti çevirdi ve 1-0 öne geçti.

Başa baş mücadele ikinci sette de devam etti.  Maçın başında TüvTurk 3-1 öne geçti. Geriden gelen Turkcell ilk teknik molaya önde giren taraf oldu (8-5). Aradaki farkın kapanmasına engel olan Turkcell'li oyuncular ikinci seti 25-20 kazandı.

2-0 önde olmanın moraliyle sete başlayan Turkcell bu seti de 25-18 kazanmayı başardı ve B Grubu'nu lider tamamladı. TüvTurk bu sezon ilk mağlubiyetini alırken topladığı altı puanla ikinci sırada yer aldı.

Turkcell: Bora Çabuk (K), Taner Etkin, Metin Kırmanlıoğlu, Hüseyin İshanlıoğlu, Bora Biçer, Osman Genç, Selami Bağrıyanık (L), Barış Küçükosmanoğlu, Emre Laçinler, Zekeriya Kır, Arsal Dikel, Serhan Karamete (Antrenör: Emrah Aksoy)

TuvTürk: Aykut Özgülsün (K), Süreyya Ölmez, Mehmet Özkiraz, Soykan Kurt, Ceyhun Çeşit, Türker Karabat, Burak Çelikağ, Erdi Şahin, Berk Özcan, Taşkın Gelleci, Barış Turan, Cemallettin Osmanoğlu (Antrenör: Aykut Özgülsün)

Setler: 25-19, 25-20, 25-18

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...